Den første fase - psykologisk rehabilitering (støtte) = psykologi

Har du brug for at forstå oprindelsen af mandlige problemer, der forårsager mandlig adfærd, hvorfor en mand er på denne måde, og ikke en anden måde? Og den mand gør alt, ganske logisk (fra dit synspunkt!).

Hvad betyder lavt testosteron i form af psykologi?

Hvordan er vores undersøgelser? For eksempel, tage et hundrede mænd, overvåget af deres holdning til sig selv, at måle testosteron niveau, vi drage logiske konklusioner. På samme tid, hopper af niveauet af 5-7-10% er ikke taget i betragtning; dette er et normalt fænomen, men under hensyntagen til spring på mere end 15-25%, og dette er allerede en fjerdedel af den norm, det er allerede alvorligt!!!

 1. Forsømmelse af selvet (mennesket). Det er en holdning, som er så afvisende over for en mand, for hans personlighed (og med aktiv støtte for denne udtalelse på den del af mennesker tæt på dig, især din kone!) Det er en garanti for din fremtidige fejl, og det er ikke kun på det fysiske plan!
 2. Hvis nogen (især din kone!) Han siger, at en mand, der ser dårligt, niveauet af testosteron falder brat (efter ca 15 minutter, på en 25% én gang!). Det vil sige, at det er nok blot at bemærke, at din mand ser dårligt, og det er alle: testosteron er styrtdykket!
 3. Når noget mekanisk blander sig med seksualundervisning: når der ikke er noget sted, en tid, fraværet af en afdeling eller en maskine, der er egnet til dette, eller tvangspræget tilstedeværelsen af mor-in-law, børn, pårørende, ...
 4. Fejlen er meget alvorligt! Hvis en kvinde provokerer hele tiden for en mand at indrømme din skyld, du skal vide: i blot et par minutter niveauet af testosteron falder med 25%!
 5. Undskyldninger til enhver lejlighed: når en mand begynder at undskylde, niveauet af testosteron falder kraftigt. Derfor skal alle tvister mellem en mand og en kvinde skal ende i en uafgjort! - Hvis vi, selvfølgelig, vi elsker vores mænd, og vi ønsker ikke at knuse dem! Hvis vi ønsker at konvertere vores mand i en pige, så vi får kraft til hele tiden at bede om tilgivelse, til at undskylde ... ikke at bringe blomster til at sætte sko på det forkerte sted ... denne er Alle meget seriøse, dette er ikke en joke!
 6. Anerkendelse af deres fejl.
 7. Søg og ikke til at finde argumenter: hvis en mand i en tvist, som (uanset hvem der argumenterer med sin kone, din chef, dine børn) må ikke finde et vigtigt argument, niveauet af testosteron lave det samme!
 8. Gør det sjovt for en mand. Det viser sig, at mænd har ingen sans for humor! Selv hævder, at det er, men frem for alt kærlighed, hvis ikke grine ad dem, men af andre! Og selv hvis en mand griner på samme tid, men i sit hjerte, "skaller af katte" - og hans testosteron falder kraftigt alligevel!
 9. Skrig. Testosteron falder med 30%, hvis du råbe til en mand, selv om det ser ud til at være "all in" tromme! Kemi og biokemi = ting stædig: de råbte, de gjorde en analyse, så det var testosteron ... alle er klar. Og testosteron gendanner meget hård og lang!
 10. Indtast i nogen dum situation (omsorgssvigt i de balkon eller foran døren til den lejlighed, godt, eller skabe en masse latterlige situationer af sig selv).
 11. Tvister med mor-in-law reducere testosteron med 45%: udgivet vi straks et hav af energi, der er brændende, brændende testosteron!
 12. Skuffelse i hans hustru: hvis en mand finder noget grimt i hans elskede, testosteron falder øjeblikkeligt og er ikke tilbage for lang tid!
 13. Det er følelsen af tab af frihed reducerer KRONISK niveauet af testosteron i op til 50%! Det viste sig, noget overraskende: de "dumme spørgsmål", der er relateret til den frihed, der spørger en kvinde: de reducerer øjeblikkeligt 30%. Det er spørgsmål af serien: "Hvordan har du det? Det, der var på arbejde? "Eller" hvad tænker du på? "Eller" Skete der noget? - du fortæller mig! "; men spørgsmålet er mere forfærdelig at en mand: "åh, HVOR ER du?" = du og testosteron er lav straks!

Fordi med sådanne spørgsmål, er en mand på niveau med subcórtex føler en reel trussel, og et forsøg på at frihed! En mand nåede ikke engang at analysere situationen, men efter at opdage, hvor han var, virkelig, den gode sex, desværre, ikke vil arbejde ...

Fordi du løbende vil miste de situationer i dit sind: "Hvad ville der ske, hvis du faktisk var der? Hvad, hvis jeg "pillaban" på samme tid? Og hvad ville der ske, hvis ... "og en" mixer "tanker", som løbende er konstant distraheret fra de vigtigste procedure? Derfor er kvinder, så TÆNK på dette: hvis vi ønsker at kæmpe for vores mænd, så skal vi kæmpe for på en kompleks måde!

Og nu, hvad er at øge niveauet af testosteron?

Der er POSITIVE øjeblikke end øge det, og der er NEGATIVE: enten det ene eller det andet i livet er tilladt. Men kvinder KLOGT hæve niveauet af POSITIVE ting, og mænd (selv) formår at hæve den mest negative.

 1. Værdien af et forhold med en kvinde: hvis en mand sætter pris på et forhold med sin hustru (pige), hvis der for ham denne værdi er en prioritet, så niveauet af testosteron, er fastholdt på det højeste niveau i lang tid.
 2. Følelsen af kærlighed til at ændre, og det faktum, at vi har værdi som en mand, for en mand er det meget vigtigt, at du sætter pris på, og at sætte pris på samme. Fordi, hvis han sætter pris på dig, og jeg kan ikke sætte pris på det, niveauet falder.
 3. Oftere fortæller din mand, at han er ISÆR det øger testosteron med 25%! Hvad er det særlige? Det gør ikke noget, det vigtigste er at finde noget, der vil gøre du skiller dig ud fra mængden.
 4. Forventning om stor sex. Af den måde, der er 3 typer af sex: sex i hjemmet, sex i soveværelset og sex i gangen. Sex i huset er i et godt niveau af testosteron = seksuel udvikling af hele det område af huset. Sex i rummet er mere en vane. Og sex i gangen kan udtrykkes med ordene: "fuck dig (gå) ...".
 5. En følelse af stolthed over, at hans hustru foran andre mænd øger deres testosteron niveau med 30-40%. Måske for ham selv personligt, hun er ikke "for ...", men det faktum, at han har sådan en skat, forårsager så meget eufori og en langvarig stigning af testosteron. Kvinder, der gør alt for, at mænd vil føle sig stolte af jer, som er gode mæglere, som de bedste biler! - Mænd har en stor legetøj! :–)
 6. Men den største mester i at øge testosteron niveauer, må du prøve at gætte? Fodbold - ikke ..., selv om enhver type af idræt og sport, og se til, konkurrencer, tage stolthed i teamet, deltagelse, et enkelt felt af energi niveauet stiger løbende i et 25-30%. Når en mand ser, at "vi vandt", du er bare på en hest! Men det er ikke i 1st sted!

Fiskeri? - Nej, hun tværtimod beroliger det centrale nervesystem, det er snarere en egenskab til at skabe balance mellem en mand ...

Aldrig du tror det, er endda sjovt, men de mestre i at hæve niveauet af testosteron hos mænd er Autoshopping og AudioVideoShoping.

Op til 50% øger testosteron, når de Købr en bil, og i det samme beløb, at Køb alle mulige indstilling detaljer, reservedele. Men de fleste højt, og hvis en mand Købr radio-og teleterminaludstyr, er det ikke ligegyldigt, hvad du Købr! Kan være en slags super-høreapparater, nogle små ting (joystick, ny harddisk til computer), på en sådan måde, at en kvinde kan ikke selv forstå, HVAD du KAN VÆRE GLAD for! Godt, ikke giver det til hende ...

Men den mand, der glæder sig som et barn! Og testosteron-niveau stiger til et sådant antal, at det er klar til at tage ud og bevise for alle, at han er ejer af de vigtigste del af dit liv! Ud over, hvad der er mere interessant er, at det ikke kun Købr hæver niveauet på 50%, men endnu mere: en vis simpel (20%), når de allerede har købt og kan prale af. ¡Derudover, denne proces for at prale, kan tage en uge-måned-år! Det ser ud til, at, hvad er der galt i det? - Ja, købt, bruger, tilfreds ...

Men nej, alt er i en kompleks her: graden af selvværd, niveauet af respektabilitet og meget, meget, også stige. Derfor, kvinder, der har tjent gode penge i virksomheden, i stedet for pels af sable for sig selv: du Køb en bil til sin mand bedre, og derefter hver 2-3 måneder Køb smykker (nye dæk, radio-optagere) for hende - og HENDES MAND, ALTID OG hele tiden VÆRE I KAMP TON ! Jeg reviderede!

Demonstration af sin utrolige fordele, der øger produktionen af testosteron. Ja, ikke "hee-hee"! - Det er ikke, hvad man troede, men ...! Jeg taler om fordelene (fremragende præstation, succes) i ethvert område af dit liv eller arbejde!

I den verden, alt er i balance modsatte: "Yin-Yang", "sort-hvid," "negativ-positiv": alt skal være helt ens!

Lad os tale om STIMULATORER NEGATIVE for produktionen af testosteron:

 • Let flirt. Kvinder, ikke grine: det er din flirten, som øger niveauet af adrenalin (stress hormon!), Og for de mænd, tværtimod! - Det øger testosteron med 20-25%! Og en flirt let for en mand viser sig at være det samme, som en lille understrege, at en kvinde.
 • Cala mens han forsvarer deres interesser, deres synspunkt. Når en mand skriger (for et barn, til kone, for en hund), deres andel af niveauer af testosteron øger kort i en 15 pct. Men kun kortvarigt - men, husk det! Er det så spændt for et kortvarigt virkende? :–)
 • Tvist afgørende (15%), især hvis man ikke er sikker på, at han har grund til det.
 • Scener af jalousi (25%). Kvinder, glæde sig over, at en mand værdsætter det så meget og huske på, at efter en stormende scene, vil blive fulgt op af en benådning voldelige, og et godt niveau af testosteron! :–)
 • Jeg kører en hurtig bil, men kun i tilstedeværelse af en anstandsdame at være bange for! Hvis en kvinde begynder at hvine af frygt, som: "kæft, jeg er bange for, at jeg beder dig ...", så man har mere testosteron, og er hurtigere og mere farlig! I andre tilfælde, niveauet er stabilt.
 • Den løgn, øger niveauet af testosteron i en 35% (bemærk: de fleste af fortællere er mænd). Mange mænd lyver samme måde, som kvinder gør, men meget få mennesker kan også ligge så HURTIGT! :–) Men for en mand i en løgn, en bestemt intriger, en stærk impuls. Her, for eksempel, hvis en kvinde "sætte" en person på job, han gav, og hun havde ikke noget imod, og ingen muskel i hendes flyttet, og ingen reaktion ... Men i en mand, testosteron stiger!
 • Hævn, intriger, drømme om frihed for mænd og kvinder i betydelig grad øge testosteron-niveau. Hvis en mand drømmer om frihed, der i denne tid kun har en "peak testosteron"! Måske han ikke har brug for denne frihed, men DRØMME om det inspirere! Er som en hund: hvis du ikke valgte atas, alligevel ikke flygte, men vender hjem (hvis det er smart!).
 • Beskyttelse af sit område - op til 50%. Derfor, hvis din mand "fanget" og bliver slået i ansigtet: det sket, at et højt niveau af testosteron, dette er for at beskytte dit område, og der er absolut ingen andre at skyde skylden her!
 • Irritation og vrede i høj grad øge niveauet af testosteron.
 • Humor: så snart en mand begynder at grine, testosteron-niveau stiger dramatisk, sandsynligvis fordi mænd elsker vittigheder.

De mænd (og os alle) vi lever samtidigt i 4 verdener: fysiske, sansemæssige, intellektuelle, og åndelige.

Det er kendetegnende for den åndelige verden, af den MAND: til mænd med STAMCELLER, som har deres egen konceptuelle niveau og egregoreal (kristendom, islam, buddhisme ...): disse egregores i masse giv en mand sikkerhed og integritet.

Dette er bestemt af alle nationer: en person, der har en platform af tro under det, der holder liv meget mere stabil, mere sikkert, at en person, som stoler kun på sig selv.

Han har et link af energi, der understøtter det, rummet og Skaber hjælper ham. Den bøn har terapeutiske egenskaber, øger produktionen af hormoner af glæde: melatonin, serotonin, dopamin, endorfiner, testosteron (i en 25-35%) og undertrykker produktionen af stress hormoner og angst (cortisol og adrenalin).

Flere punkter er vigtige psykologiske:

 • De fleste af testosteron er kun produceret af natten og i total mørke.
 • Den maksimale produktion af testosteron er en KOMPLET TAVSHED, så det anbefales at bruge ørepropper (eller "stik" fyldninger) i dine ører.
 • Derfor, for en mand er vigtigt, at du: total mørke, absolut tavshed og fuldstændig afslapning.
 • For en kvinde, er alt dette ikke noget, du kan sove i det lys og med et tv, der skriger, vil ikke påvirke dig på nogen måde. Din testosteron vil ikke blive produceret!
 • For en mand, et knæk, et lysglimt er en invasion af deres område, der bør være beskyttet fra det øjeblik, i en alder af is: hvis fjenden er bag den dør, der er ingen gengivelse her, og i stedet for testosteron, du producerer hormoner af angst (cortisol og adrenalin).
 • Hvis du ønsker at gemme på din mand (som en mand!), Jeg giver betingelser for dig til at slappe helt af! Hvis vinduer i værelset er der udsigt over en støjende gade, være forsigtig med støj isolering (termoruder) og de mørke vinduer.
 • Soveværelset bør være FRISK og cool, den optimale temperatur, der er op til 17 til 19 grader, og uddanne dig og din mand til at sove under et tæppe VANSKELIGT (om sommeren, under et tæppe) og UDEN SENGELINNED BUNDEN ("dine testikler skal være fri som naturen havde tænkt det!).
 • Sengen skal være med en flad seng (det ortopædiske, ikke mesh!), Og en flad pude komfortable (den japanske plejer at lægge et stykke træ hjemme under deres hoveder!), Alt dette bidrager til en bedre blodtilførsel til hjernen. Hvis en mand sover i en akavet stilling, produktion af testosteron er reduceret med 25%.

Testosteron er produceret af den hele nat, og i morgen testosteron-niveau er det højeste. Sandsynligvis ikke, hvad du kender, så at dine mænd normalt sover i pyjamas, stige op under et varmt tæppe, børn, en hund og en kat hoppe på dem, og her er stadig snorken!

Og så er du stadig har brug for noget fra ham!

Jeg giver det en normal drøm, og i morgen kan du ikke genkende din mand! Når jeg lærte alt dette, jeg var i chok!

Men hvad der er godt, er det faktum, at alle disse forhold kan gøre, at en mand HURTIGT og GRATIS, og du bare nødt til at ønske det! Hvorfor skulle vi, kvinder, turn the lights off, eller tvinge vores ægtefælle til at bruge "ørepropper" og "linser" tyk klud for øjnene (når i fly)?

Og modstå, jeg forklare at det er alt for din uvurderlige sundhed!

Efter at alle, nu ved du alt!

Også jeg vil minde gymnastik, det er nyttigt i alle tilfælde. Men her der er allerede ting, rent PSYKOLOGISK, fordi en mand har en subcórtex, der arbejder meget hårdt, og hvis du er konstant i en tilstand af slaget ved vagthund, så er der intet godt ...

Det er mere eller mindre det samme som en kvinde: hvis dit barn er syg, bare foregive, at du er sovende, og i virkeligheden ikke sove, fordi barnet skal flytte, for at ændre rytmen med at trække vejret, og allerede springer! Dette er IKKE en drøm!

To eller tre dage af en sådan "resten" - og endelig vil du forstå, hvad slags pine, at du fordømmer din mand med den manglende opmærksomhed til din fysiologi mand!

Testosteron er kun produceret i løbet af den fase af den dybe søvn!

Og det er alt mørket, som absolut stilhed og optimal temperatur.

Jeg, mig selv, er sjovt, som jeg forestiller mig, at en mand i morgen, nøgen, med briller i sort klæde, og med "Ører" i ørerne. Men, hvad kan du gøre, hvis du har brug for det? Men han - mand! Hvis dette er den eneste måde at have en sund mand, vi er i aftalen til at modstå, og ikke på det!!!

Vandet

En kvinde kan tillade sig at være begrænset til 1,5-2 liter vand om dagen, og du vil ikke få næsten ingenting for det. Godt, vil det være mere forpjusket tidligt eller det vil tørre, et lidt hurtigere, eller at dit hår er tørt, eller det vil huden skalle af = hvad der små irriterende ting ...

Men for en mand, VANDET er afgørende, og for ham er 2,5 liter = ¡¡¡et MINIMUM !!! Og hvis det er mere præcist og individuelt, det er mindst 30 ml. Vand per kilo af vægten.

Det vil sige, vægt 100 kg, skal din dosis af vand = mindst 3 liter! Og der er ingen undskyldninger! Ikke mindre kategorisk umuligt! Men du behøver ikke antage, at den øl, juice, te, kaffe, kompot er vand ... ¡¡Dette er DØDT vand !! KAFFE, især opløselige er disharmoni i komplet immunsystemet af de MÆND, der fører til impotens (fremgår af japanske forskere). Det er nødvendigt at drikke KUN vand efter et godt filter, separat og IKKE kogt.

Forstå de vigtigste ting: den mere rene vand, du drikker, jo mindre slagge, der er tilbage i din krop, jo mere flydende bliver det blod, jo mindre chance har du for at have problemer med blodkarrene, slagtilfælde, hjertesygdomme, hypertension (aspirin er ikke tilsættes vand og må ikke fortyndes det Blod!), på den stigning i surhedsgrad i maven og andre sygdomme, der er forbundet med dehydrering af kroppen og koncentrationen af skadelige stoffer i det (og sygdomme, herunder kræft, der er forbundet med ham).

Aggression Bakterier, Vira, Orme, og Protozoer

Dette er ikke et spørgsmål om den indre tilstand af kroppen, men et spørgsmål cosmoplanetaria: DE har altid været, er og vil være alle omkring os, er der overføres via kontakt -, indenrigs -, seksuelle ... der er en udveksling stor og konstant. Den seksuelle revolution endte i en fuldstændig sejr for virus! Hvordan kan du sanearte? - Spørgsmålet er meget komplicerede!

Hvis vi tager bakterier alene, virus separat, svampe hver for sig, og protozoer hver for sig, så den gruppe BAKTERIER og gruppen MUSHRIA har en særlig stærk effekt på det REPRODUKTIVE SYSTEM.

Hvad virus er en tropisme til det reproduktive system?

Som en generel regel, er de sygdomme, af "kvinder" er mænd! Infektionen er et gennembrud: det findes både hos kvinder som hos mænd, nogle af dem er bærere, nogle er syge, andre er syge i de latente periode ...

De fleste af de VIRUS, der overføres seksuelt: hepatitis A, hepatitis B, genital herpes (forårsager livmoderhalskræft hos kvinder og prostata hypertrofi hos mænd), papilloma virus (modermærker, vorter, papillomas på kønsorganerne, på 20 typer - 6 kræftfremkaldende ), Cytomegalovirus - og alle disse "herligheder" kan være opnået gennem seksuel kontakt.

BAKTERIER overførte infektioner: Gonococcus (årsager gonoré), spirochetes (forårsager syfilis), Trichomonas (protozo, intracellulær parasit), chlamydia (en blanding af bakterier, virus), Uriaplasma (blanding af mutant bakterier med en svamp), Mycoplasma, og der er sådan en skønhed. Gardnerella (forårsage vaginitis i kvinder og asymptomatiske hos mænd, men begge stærkt svækket immunitet).

SVAMPE, seksuelt overførte: Candida og andre svampe. I Moskva er der en klinik for mycosis dybt, men alt at gøre med svamp i vores land, er undervurderet. Der findes omkring 50 arter af svampe, der lever i en person, men konventionel medicin kan ikke bestemme sin tilstedeværelse ved enhver analyse! Men det faktum, at de eksisterer, er 100%, fordi psoriasis, eksem, neurodermitis og mange andre sygdomme, der er forårsaget, blandt andre ting, svampe.

Der er en "sygdom i Khodzhikin" (s lyskebrok lymfom Khodzhikin), hvor lyskebrok lymfeknuder til at svulme op, blive smittet og for at udvikle kræft vækster. Og grunden til det, i henhold til hvad der er etableret Hodzhikin, de græder!

Den onkologer i dag, selv at kunne stille en diagnose af "sygdom af Khodzhikin", der ikke overholder princippet ætiologisk, eller har glemt, eller blot ikke ønsker at vide, at det er en KLAMYDIA fælles!

Men, faktisk, de fleste af lymfe-sygdomme (herunder mandlige kønsorganer) sygdomme, der er bakteriel, viral og svamp. Disse er prostatitis, adenom af prostata, arquitis (betændelse i testikel), epididemitis (betændelse i tillæg testikelkræft).

Og der er ændringer medfødt: brok, årebrok (testicular øde, med komprimering af sædstrengen).

Der er Ingen sygdomme i mandlige reproduktive tarmkanalen i ren form, specielt testiklerne, prostata, nyrer, urinledere, blæren, og som ikke har en bakteriel ætiologi, ¡viral eller svamp!

Der er to metoder til undersøgelse:

 1. 1. ELISA-analyse af inmunoenzimas: giver dig mulighed for at identificere antistoffer mod disse vira, bakterier og protozoer.
  Antistoffer er komplekse proteiner, de er som fotografier: ANTIGEN (en virus eller bakterie, invaderer kroppen) og T-LYMFOCYTTER, som producere en nøjagtig kopi i spejlet = ANTISTOF. De antistoffer, der er i bevægelse i blodet er magnetiseret specifikt antigen, der er en immun-kompleks i omløb. Og hvorfor mængden, kvaliteten og karakteren af antistoffer, kan vi bestemme hvis en person, der havde en bestemt sygdom (klamydia, herpes, uriaplasmosis, osv.)?
  Og for at øge antistof titer (det nummer), kan vi sige, hvis denne sygdom var i tidligere eller nu. Hvis de titler på hver efterfølgende analyse vokse, sygdommen er nu i gang.
 2. 2. PCR-reaktion i et polymerase kæde reaktion: bestemmelse af 2-3 aminosyrer i opløsning. For eksempel aminosyrer af klamydia, er følgende: "1-3-5", og vi lærte at male dem. En person, der udsender en "smøre" (sædvæske), et farvestof, som drypper ned i ham, og, hvis der er klamydia, er malet i en bestemt farve. Der er uriaplasma - i en anden løsning vil være malet i en anden farve. Alle disse analyser SEPARAT for hver type af infektion.
Men prøv at forstå VIGTIGT: kun 15 år siden, var det let at gendanne alt: gonoré, trichomoniasis, syfilis: ja, i almindelighed, er der ingen problemer! Og nu prisen på seksuelle relationer, der er løs på tråden, med den skønne monetære mere respektabel, det er dit liv!

Af: Dr. Johan Burisch