"Du er hvad du spiser", Hippokrates sagde for et par tusinde år siden, der anses for faderen af medicin i hele verden.

At være sund i enhver alder, en mand skal ikke kun tilstrækkelig ernæring. Fra ung du er nødt til at føre en sund livsstil, for at dyrke sport og at give op i dårlige vaner.

Hemmeligheder om korrekt ernæring for mænd

En sund og afbalanceret kost er nyttigt og nødvendigt, til enhver person, uanset køn, alder, body form og generelle tilstand af kroppen. Det er kendt, at menuen er "rigtige", og et program af måltider veletablerede bidrage til en normalisering af indikatorer, vægt, styrke immunitet og trivsel stabil og fysisk velvære psyko-emotionelle. MedAboutMe inviterer dig til at stifte bekendtskab med de særlige kendetegn ved dannelsen af den kost "mandlige" og opdage, hvad det er en garanti for unge, sundhed og levetid, at den stærke halvdel af menneskeheden.

De grundlæggende principper for god ernæring for mænd

Tilstrækkelig ernæring indebærer, at fuldbyrdelse ansvarlig for følgende principper på en del af de mænd:

 • Dannelsen af den daglige kost baseret gavnlige komponenter, Maksimal begrænsning af forbrug af fed mad og stegt mad, fastfood, slik, convenience fødevarer, pølser og alkohol. Forsigtighed bør anvendes i rimeligt forhold til den røgede retter og krydret, samt produkter, der forhindre produktion af total testosteron (bælgfrugter, olie af majs og sojabønner, instant kaffe, øl, osv)
 • Rationelt forbrug af kulhydrater, som er for den mandlige krop en uundværlig kilde til energi. Den daglige sats af kalorier for en voksen mand, der ikke er involveret i tungt fysisk arbejde, der er på gennemsnitlig 2300-2500 kcal. Det er dog vigtigt at huske på, at kun komplekse kulhydrater (grøntsager, frugter, grøntsager, pasta, korn, etc) giver sundhedsmæssige fordele. De simple kulhydrater, som er indeholdt i hvidt brød, bagværk, konfekt og fastfood produkter er underlagt en udelukkelse gæv af menuen.
 • "Gennemgang" forsigtig af det fedt, der forbruges. I første omgang, helt skulle opgive transfedtsyrer er yderst skadelig for kroppen, som omfatter, blandt andre ting, margarine, ketchup, mayonnaise, fedt kød og mejeriprodukter. Når du danner en sund kost, skal give forrang til de umættede fedtsyrer, som er særligt rige på havets fisk, skaldyr, olivenolie, forskellige frø, nødder og avocado.
 • Forekomsten af protein fødevarer i den daglige menu. Behovet for en mandlig krop i proteiner er ganske høj. På samme tid, at den rette ernæring af en mand, der ikke blot består i obligatorisk tilstedeværelse af berigede fødevarer med protein i kosten, men også på den maksimale rækkevidde af deres "udvalg". For maden til at være virkelig komplet og afbalanceret, retter af kød, fisk, mejeriprodukter og skaldyr, æg, nødder, osv., skal være systematisk til stede i tabellen.
 • Maksimum af naturlige fibre, vitaminer og mineraler. For at holde en stabil sundhed for mænd under normale forhold vil bidrage til den daglige tilstedeværelse på diæt af grøntsager, frugter, korn, korn og grøntsager.
 • Overholdelse af diæt fraktioneret, og sats af passende forbrug. Måltider anbefales 4-5 gange om dagen, tage mad i moderate portioner. Den optimale mængde af vand, der forbruges, er cirka 2 liter per dag. Generelt, maden er bedre organiseret på følgende måde: menu-af-carbs - til morgenmad og middag, protein - til eftermiddags te og frokost. Som en snack, vil det være nyttigt at spise frugt, grøntsager, fedtfattige mejeriprodukter, grøntsager eller naturlig frugtsaft.

Sundhed og ernæring mandlige

Der er situationer, hvor en sund kost er af særlig betydning for en mand:

 • Reduktion af alder i testosteron niveauer. Reduktion af produktionen af den seksuelle hormon væsentligste del af den mandlige krop, normalt begynder mellem alder 30 og 35 år, og er ofte ledsaget af en forringelse af styrke, øget træthed, osv., hertil Kommer, at det er kendt, at den manglende testosteron i en mands krop kan føre til hyperplasi eller prostata cancer. Reducere risikoen for, at disse konsekvenser vil hjælpe de aktive inddragelse i kosten af komponenter, der er beriget med zink, herunder korn, nødder, oksekød, lever, fisk og skaldyr. De (kål hvid, blomkål, broccoli), som er rig på kalium, betacaroten og sulforaphane, som er stoffer, der kan forhindre udvikling af kræft i prostata, vil det også være yderst nyttig. Derudover, må ikke forsømme de produkter, der indeholder naturlige antioxidanter: tomater, peberfrugter, kartofler, avocado, grapefrugter.
 • Erektil dysfunktion. For at forhindre fremkomsten af erektionsproblemer eller øge effektiviteten af terapi i kampen mod patologi vil give mulighed for en tilstrækkelig indtagelse af grøntsager, frugt, fisk, skaldyr, hvidløg, olivenolie. Sådanne komponenter i den menu, bidrage til en normalisering af blod cirkulation, hvilket er nøglen til magt stabil og den generelle velfærd i den mandlige krop.
 • Libido er blevet forringet. Reduktionen i seksuel lyst er ofte bidrager til den manglende af fructose eller glucose. En rutine forbrug af tørrede frugter, bær, frugter og grøntsager (agurker, græskar, gulerødder, tomater, hvidkål) vil bidrage til at forebygge eller kompensere for den manglende naturlige sukkerarter.
 • Skaldethed blev Fundet at forårsage skaldethed hos mænd kan være mangel på jern i kroppen. Ikke at bekymre sig om tilstanden af dit hår, omfatter regelmæssigt i din kost fødevarer rige på jern: tørrede frugter, æg, kød, fisk, nødder, og hele korn brød.

Sund kost: en prøve menu mandlige perfekt

En mand, der har planer om at begynde at øve en sund kost, vil de tilegne sig færdigheder til at danne en sund kost, der bruger den daglige menu, "korrekte":

 1. Morgenmad: havregryn kogt i mælk, Et stort æble, en kop grøn te.
 2. Mellemmåltid: et glas juice, en lille servering af fedtfattig hytteost.
 3. Frokost: grøntsager og grøn salat, rugbrød, borscht, grød af boghvede med kødboller, damp, kompot af frugt og bær.
 4. Frokost: vegetabilsk gryderet med kylling bryst, sandwich med smør og ost, frugt marmelade.
 5. Middag: fisk, bagt med kartofler, hele hvede brød, vegetabilsk salat, te med mælk og sukker.

I tilfælde af, at du føler dig sulten i løbet af denne pause mellem middag og sengetid, det er ikke forbudt at spise et lille stykke frugt, drik et glas yoghurt, ryazhenka eller kefir low-fat.

Kost i en uge

Lær om kost, korrekt ernæring for en uge i systemet "MN-detox". Set for sig selv: efter denne kost ulykkelig, deprimeret, da han var. Det vigtigste er, at systemet er simpelt: i syv dage, kun spise disse 49 produkter, blande dem i en tilfældig rækkefølge til din smag.

Frugt og bær

Et æble

Det har en stilk, et ben, og en runde log. En apple har nået vores kost af korrekt ernæring for en uge-og med rette: denne frugt er i stand til at give immunforsvaret pålidelig beskyttelse af kroppen. Kilden af pektin, som absorberer de skadelige metabolitter, tungmetaller, radionukleider, osv.

Avocado

Der er for meget frugt. At rense kroppen af en lang række giftstoffer på det cellulære niveau. Avocado har en masse fedt, men for det meste sunde fedtstoffer og umættede. I kombination med oliesyre, hjælpe med at reducere kolesterol er skadeligt. Af den måde, papirmasse af en moden avocado erstatter dem med en ganske vellykket stykke smør eller mayonnaise på en sandwich.

Orange

Leveren og tarmene, der er tilfreds med appelsinjuice. Forbedrer stofskiftet. Hertil kommer, at kroppen har brug for den normale aktivitet af hjertemusklen og nervevævet i hjernen.

Banan

Kødet af en banan, lidt grøn har en choleretic effekt og vanddrivende. For ikke at nævne det faktum, at dette er et antidepressivt helt uskadelige. Jeg spiste - og straks blev det sjovt.

Hindbær

Aspirin naturlige (salicylsyre). Det vil sige, diaforéticos, diuretika og antipyretika. Det anbefales ikke at misbruge før badning, for ikke at overbelaste hjertet. I de mennesker, anses for at være en god måde at bekæmpe tømmermænd. Videnskaben har bekræftet deres evne til at binde og fjerne fra kroppen, og en række af toksiner af alkoholiske oprindelse, og selv narkotisk. Hindbær godt frosne og konserverede stort set ikke er forskellig fra den frisk. Ud over smagen.

Kiwi

Kiwi er, hvis du ikke ved, et bær. Stofferne i denne berry, der svarer til halvdelen af pungen, normalisere fordøjelsen, fjerne kolesterol fra kroppen og forhindre dannelse af blodpropper. En eller to bær om dagen er nok.

Røde druer

Det er ikke for ingenting, at du laver vin. Blodet er renset, leveren sukkede med nødhjælp, er den generelle tone i kroppen og hæmoglobin-niveau stige.

Grøntsager

Tomat

I tillæg til sin lycopen forhold, tomater indeholder tyramin, som kroppen omdanner i et hormon, der af lykke-serotonin. Det vil sige, at stemningen forbedring, såsom en banan. Og stress og toksiske virkninger, som, henholdsvis, er slettet.

Løg pære

Her er hvad du mener er bedre? Hvordan fattige stofskifte, langsom fordøjelse og en masse væske i overskydende i kroppen eller en pen af løg, dvælende i munden, og en ungdom, lang og kraftig?

Roer

Går godt i salater med hvidløg, nødder, og sild. Af sig selv, indeholder et unikt stof, betain, som fremmer optagelsen af proteiner og forbedrer funktionen af leveren. Af den måde, indeholder antihistaminer, som er yderst relevant i vores tid allergener.

Agurk

Hyldet som en banan og en tomat kombineret. Det høje indhold af kalium accelererer bevægelse af vand i kroppen. Ødem er fjernet alene, blodtrykket falder, de ønsker at komme tilbage.

Col

Det er godt, at alle de næringsstoffer, der er gemt i fermenteret og gryderetter, og endda udelades i en saftpresser. Den pektiner, som er indeholdt i hovedet, fjerne de kemiske effekter af toksiske stoffer på væggene, af mave og tarme. Fiber har en positiv effekt på udviklingen af den intestinale mikroflora gavnligt, og eliminerer skadedyr.

Gulerod

Ifølge de læger, israelske, denne type falliske grøntsager root styrker arbejdet for sex kirtler, især hvis saft blandet med honning og fløde eller olie af havtorn.

Peber (sød)

Kombinationen af ascorbinsyre med vitamin P giver peber en speciel egenskab, der hjælper til at styrke blodkarrene. Den alkaloid capsaicin giver en behagelig smag og mild peber. Stimulerer arbejdet i mave og bugspytkirtel, og, hvad vigtigere er, den kører perfekt galde.

Grøn

Salat Blade

Næsten alle grønne urter giver næring til hjernen øger aktiviteten, lindrer stress. Du ved, det er Alt sammen takket være klorofyl, som blev fortalt i detaljer i undervisningen i botanik. Stimulerer produktionen af røde blodlegemer i blodet, deltage i fornyelsen af bindevæv og aktivere immunsystemet.

Selleri

Ryster salat eller suppe med hakket selleri, selv gourmeter vil ikke mærke den manglende salt i skålen. Rødderne ikke endnu, vi er meget fortrolige, og bliver brugt oftere, når madlavning varme retter. Fjedrene er rig på organisk natrium, som er optaget uden skadelige følger. Det tørre og varme klima er bedre tolereret, hvis du drikker mellem 40 og 50 gram selleri juice. Ekstra, Ekstra: erektion dagligt.

Arugula

En fætter af sennep med en krydret smag, salt. Med en mere eller mindre regelmæssig basis, stofskiftet er normaliseret, hæmoglobin-niveau i blodet øger metaboliseringen af salt og vand forbedrer risikoen for forekomster af salt og forekomsten af plaques af kolesterol på væggene af fartøjer er reduceret.

Spinat

Japanerne er tilfreds med ordet "spinat". Og for en god grund. Denne plante er økonomisk og praktisk at neutraliserer virkningen af kræftfremkaldende stoffer, der kommer ind dagligt i kroppen med tobak, røg, udstødningsgasser, dyb-stegt kød og konserveringsmidler. Spinat blade kan tilføjes til enhver skål sammen med en lille mængde af olivenolie og olie af, hvis omstændighederne tillader det, hvidløg.

Grønne løg

Har du allerede læst om lugten (se Løg). Udover ham, der er bioflavonoider i løg, der beskytter cellerne mod de ødelæggende virkninger af miljøet og forbedre den cerebrale cirkulation.

Persille

Når folk klappede på messer og nu rense leveren. Forbedrer blod. Alt hvad du behøver, er at spise en lille gruppe på en daglig basis.

Dild

Ud over den unikke smag, kampen aktivt med luft i maven. Ejendom yderst nyttige. Frygt for skam i teatret eller på en date, spise det.

Nødder, korn

Udbrud af hvede

Hvordan er det i relation til hvede og seksuel funktion? Svar: Vitamin E. For komplet erektion og ejakulation, det er simpelthen nødvendigt. Som digteren sagde: "jeg vil give Dig bønner, og du vil synge en sang". Han sagde, at det for en god grund. Digteren vidste, at de spirer af hvede, der er nødvendige i livet. Hertil kommer, at den fiber, som det skal være, fjerner giftstoffer fra kroppen, det stimulerer peristaltikken.

Hørfrø

Hvad er der at gætte hvis, takket være den unikke evne til at fjerne giftige kemikalier og radioaktive krop, hørfrø er ordineret til kræftpatienter i recovery-processen efter strålebehandling og kemoterapi. Kaste en håndfuld små frø i enhver salat.

Solsikke frø

Taske af avisen. Og solsikke og græskar. For at normalisere kroppens syre-base balance (meget bedre end de tyggegummi med xylitol!) Og så huden er fleksibel (meget bedre end kosmetik "fem, og fem af frit salg"). Det styrker også blodkar, behandler leveren og galdeblære, med alle sine veje for udskillelse.

Hele hvede brød

Det er ikke en fiber kilde billig, men pålidelige, som reducerer niveauet af kolesterol i blodet og ikke lade blodsukker er ude af skalaen.

Havre

Den erfaring, der sandsynligvis bedt den middelalderlige lords til leveren, træt fra øl og bourgogne, lige foran deres hverv på grund af en vis mængde korn i morgen. Under indflydelse af stoffer, der er indeholdt i havre, i de celler i leveren, mængden af glykogen stiger, og indholdet af stoffer, svarende til at fedt falder. Bugspytkirtlen er også forandret.

Nødder

Selv de ældste medicinske vide, at nødder er en fremragende tonic til svækkede patienter. For alt til at passe: at forbedre den magt, med hjerteproblemer, højt blodtryk. At normalisere surhedsgrad af mavesyre, øger kroppens modstandskraft over for virkningerne af mange giftige stoffer, ioniserende stråling på en computerskærm.

Tørrede abrikoser

Mor abrikos kan Ikke prale af et højt indhold af vitaminer, men er fulde af mineraler, såsom kalium, magnesium, calcium, jern og fosfor, der er nødvendige for driften af alle vitale organer. Sødmen fra de tørrede abrikoser er en konsekvens af det høje indhold af glukose, sakkarose og fruktose. Din samlede deltagelse kan være højere end 80%. Hvad er ikke en gave til te?

Mad protein

Rengøring for rengøring, og uden proteiner vil ikke vare længe. Den laveste sats til 1,5-2 g pr kg af din vægt. Men kun dem, der er fordøjet de er beregnet til. De dyr, selvfølgelig, bedre og mere overkommelige. Det vigtigste er, tillæg i form af unødvendige fat i dem var små. Ønsker du at hurtig alvorligt? Opgaven er vanskeligere. I det allerede nævnte solsikkefrø og nødder, lidt mere end 15 g per 100 g af produktet). Og gå ud og spise dem.

Kylling Bryst

20 g protein pr 100 g. Det absorberer 60%. Lav-fedt En masse af selen, som forebygger kræft, og B-vitaminer, som at øge energi-niveauer og forbedre hjernens funktion.

Æg

12 g protein pr 100 g. Det absorberes næsten 100%. 1-2 æg om dagen ikke øger kolesterol, fordi kroppen selv producerer kolesterol fra mættet fedt og ikke får det, med fødevarer, der er rige på kolesterol, herunder æg.

Fisk og skaldyr

18 g protein pr 100 g absorberer 75%. Mere af vitamin B12 til at støtte nerve funktion og psykiske evner. Strygejern, mineraler, som er vanskelige at få adgang til: magnesium og jod.

Hytteost

Fra 25 g protein pr 100 g. Absorberes 70%. En masse af calcium: knogler og muskler vil blive glad for.

Laks

Fra 20 g protein pr 100 g. Absorberes 70%. Som du kan forestille dig, de indeholder en masse omega-3 fedtsyrer.

Brune ris

8 g protein pr 100 g. Mere end 55% bliver absorberet. Lavt glykæmisk indeks, og mere fiber. Hvad forgæves, måske, asiaterne vil formere sig så aktiv og leve i lang tid?

Linser

24 g protein pr 100 g. Absorberes ikke mere end 40%. De stoffer, der indgår i det, til aktivt at være kræftfremkaldende. Selv efter at koge linser, knust til pulver i mel.

Krydderier og krydderurter

Sennep

Skærper fornemmelser. I små mængder, er velegnet i salater. Aktiverer leveren, renser lymfesystemet, desinficerer.

Citronsaft

Genoplev salater og fiskeretter. Det menes, at det renser nyrerne, videnskab, men er ikke bevist.

Peberrod

Hvis du virkelig ønsker - tre af hans egen. Men det er bedre at opkræve dette til en ven. Det peberrod renser nyrerne, beroliger irriteret airways og konstant minder i hans navn, at natten er lige begyndt.

Olivenolie

Lettere at sige, hvad du kan gøre for skader. Men indtil nu er ingen, der har udtrykt deres indvendinger. Dette er, selvfølgelig, et produkt, koldpresset.

Tranebær sauce

Hvis du ikke har fundet til salg, knuse jordbær med sukker, der er afsat til lidt tykkere og klædt salater med salsa, vand, kylling bryst og laks filet. Tranebær renser nyrerne, blæren og mere, indtil produktionen.

Vineddike

En god eddike er en god vin mislykkedes. Gemt alle de helbredende egenskaber af vin. Det vigtigste er ikke at overdrive med mængden.

Ingefær

Ikke kun frisker smagen af de retter, men også din lymfesystemet. Som et resultat, det synes appetit og gå væk, slagger og toksiner.

Drikkevarer

Kefir

Enhver mand bør udvise fjender af deres tarme, og derefter plante der til deres venner. Det er derfor, vi drikker. Mere protein (4 g pr 100 g), fordøjelighed på 60 procent.

Vandet

Af flasken, er naturligt. Det siges, at 40% af dem er falske. De siger også, at det er mere sikkert at Køb hos de store supermarkedskæder. Ligesom ikke en eneste pirat i dette bind af forsyninger, der vil dominere. De siger også: hvem tror du?

Grøn te

Dens evne til at fjerne skadelige stoffer fra kroppen er bestridt af meget få mennesker. Hvis det er muligt, vælg sorter med et lavt indhold af koffein.

Kvass

Kogt med rug og byg, malt, normaliserer de metaboliske processer i kroppen. God kvass kloster, hvis det er hjemmelavet. Munkene ved præcis hvordan til at regulere aktiviteten i mave-tarmkanalen, for at forhindre reproduktion af skadelige bakterier, forbedre kroppens immunitet og forbedre stofskifte.

Grapefrugt juice

Den er rig på glutathion, antioxidant nummer 1, for at bekæmpe ældning. Kig på Mick Jagger. Han ved, hvordan at fange fluer med dit ansigt rynket. Det er, fordi i stedet for grapefrugtjuice, drak nogle whisky og kvalt med kager af hash. Følg ikke deres eksempel.

Kakao

Mærkeligt bar chokolade - jeg drikker kakao. Flavonoider er stærke antioxidanter, lavt fedtindhold (i sammenligning med de buttede "Alenka"), og alle de stoffer, der er ansvarlige for serotonin, lykke hormon, er på plads. Koffein, ved den måde, er der også for lidt.

Tranebær juice

Smag og farve er velkomne. Rense nyrerne, og aktiverer den sved kirtler. Før bad - perfekt.