Propecia 5 mg, 1 mg
Propecia
kr3.71For pille

Aktiv ingrediens: Finasterid

Propecia: et stof, der kan tackle den vanskelige opgave af skaldethed hos mænd. Denne medicin blev godkendt i 1998 i usa som et middel mod skaldethed, men blev åbnet i 1992. Den hemmelige af Finasterid i meningsfulde indhold af det mandlige hormon testosteron, som er den mest magtfulde af androgen hormoner. Og testosteron har en positiv effekt, ikke kun i prostata, men også i talgkirtler og hårsække.

Finasterid (Propecia): anmeldelser, instruktioner, modtagelsen

Skaldethed, der opstår for en bred vifte af grundene til, at det er kaldet alopecia. Og udtrykket reverse, som kan oversættes som "forsvinden af skaldethed", er profetiske. Det er præcis, hvad midlet er kaldet "Propecia," og den kemiske betegnelse for stoffet i henhold til KRO er finasteride. I tilfælde af at du har allerede foretaget dit valg, og lægen har ordineret præcis finasteride straks gå videre til det sidste afsnit af artiklen: vil fortælle dig, hvor du kan Køb piller for skaldethed høj kvalitet til en overkommelig pris og med levering.

I samme sag, hvis du har brug for information om, hvad er finasterid hvordan det fungerer, og hvad der er indikationer for anvendelse, dosering og mulige bivirkninger, denne artikel vil give dig mulighed for at blive bekendt med dette stof, hvis anvendelse har medført meget af og ændringer til frivillige patienter.

Finasterid: Hvad er denne medicin og hvordan det virker?

Finasterid er en agent, der er syntetiske og udviser en anti-androgen. Værktøjet blokerer enzymet 5-alfa-reduktase, som dramatisk øger aktiviteten af testosteron, konvertere det til et andet stof: den dihidrotestostrona. Som et resultat, dets koncentration i blodet falder. Det er kendt, at "mandlige hormon," bidrager til skaldethed: patienter med høj testosteron ofte har dette problem. Hertil kommer, at et højt niveau af hormoner i blodet bidrager til en stigning i størrelsen af prostata.

Det er derfor et fald i koncentrationen af dihidrotestermona i blodet reducerer størrelsen af prostata, og vandladning forbedret, så der officielt den finasteride, anses et stof, der er angivet for den adenom af prostata og er en anti-androgen, og anti-tumor.

Dens effekt er også til udtryk i at vende tilbage til vækst af hår i tabt steder, således at de piller, der indeholder finasterid, vises skaldede pletter, men kun hvis skaldethed er ledsaget af en stigning i niveauet af mandlige hormoner i blodet. Hvad er den form for denne medicin, og hvordan du bruger det?

Indikationer og dosering regimer af androgen alopeci

Propecia anvendes til behandling af en arvelig form for skaldethed. Brugen af dette værktøj i andre former for hårtab er ikke kun er ubrugelig, men også skadelig. Efter alt, er finasteride er et værktøj, der har en overvældende effekt på hormoner, og kan kun bruges med dit overskydende indlysende, hvad der sker naturligvis kun i den mandlige krop.

Derfor tabletter finasterid, der kun kan bruges til mænd, efter et besøg hos lægen - tricólogo, der virkelig vil være diagnosticeret med alopecia, og kun efter dig bestemme niveauet af androgener i blodet. Ellers (hvis det hormon niveau er normal eller lav), dette betyder, at den piller af finasterid ikke vil hjælpe med skaldethed, men, tværtimod, de vil forårsage bivirkninger, der er forbundet med depression af den mandlige rolle. De mest almindelige symptomer er gynækomasti eller udvidelse af mælkekirtler.

Hos kvinder, det er ikke brugt finasteride. Efter alt, er en stigning i niveauet af androgener hos kvinder, er ikke en mulighed fra "normen", men et symptom på en sygdom, for eksempel, polycystisk ovarie. Derfor overvejer anmeldelser af kvinder, der er Propecia hjulpet" det giver ingen mening.

Brugen af finasteride er ganske enkel: en tablet dagligt. Hver tablet af det oprindelige stof forekommer det ganske usædvanlig: det er en ottekant, af en brun farve, der indeholder 1 mg af det aktive stof. Nogle analoger, der indeholder 5 mg hver enkelt, som det kan være nødvendigt at justere dosis.

Det er vigtigt at vide, at den hormonale alopeci påvirker panden og parietale områder af hovedet, hvor hårsækkene "reagere" til androgener. Brug finasterid til skaldethed i bagsiden af hovedet, hårtab alopeci, det er også ubrugelig og endda skadelige. Du kan læse kommentarer som: "medicinen har ikke hjulpet", men det skal ikke hjælpe.

Ved at tage "Propecia" (dette er en generisk), skal det bemærkes, at det er muligt at forvente en synlig virkning tidligst et halvt år med konstant forbrug. Derfor er, den bør justeres forud for et langt kursus og, selvfølgelig, skal styre koncentrationen af hormoner i blodet i løbet af denne periode. Normalt kræver det en endnu længere af finasterid: 1 eller 2 år.

Kontraindikationer for at tage og bivirkninger ved at tage medicin

Kvinder bør ikke tage Finasteride, samt de mænd, der har skaldethed, før den "blomstrende" af hormonelle funktion, der er at sige, op til 18-20 år.

Finasteride er kontraindiceret i mænd med sygdomme i de endokrine kirtler, eller endokrinolog bør give en konklusion om fravær af kontraindikationer til et fald i niveauet af androgener.

Det tabletter Proscar generiske Propecia) er kontraindiceret til leversvigt og svær nyre, for allergiske reaktioner og intolerance over for narkotika.

Bivirkninger af denne agent er dosis-afhængig: jo større dosis, jo mere falder niveauet af mandlige hormoner. Med indtægter på lang sigt, de fleste af de gange, i henhold til anmeldelser af de patienter, der opstår:

 • nedsat sexlyst eller libido;
 • mængden af sædafgang fald under ejakulation (på grund af reduktion af prostata);
 • udseende af en allergisk udslæt;
 • Ifølge anmeldelser af endokrinologer, med lang tids brug af høje doser af lægemidlet, kan forekomme tegn på feminisering (gynækomasti).

Specifikke instruktioner og individuel bruger af lægemidlet

Behandling af alopecia direkte afhænger af niveauet af hormoner, og dosis af lægemidlet. Det er derfor muligt at øge dosis gradvist fra 1 til 5 mg om dagen, som tilladt i henhold til de instruktioner, men under kontrol af niveauet af hormoner i blodet.

I betragtning af, at finasteride bruges ikke kun til skaldethed, men også i henhold til de instruktioner, til behandling af adenom af prostata, før du tager piller skal der foretages en undersøgelse af en urolog og udelukke sygdomme i prostata og urinrøret, især prostatitis og det urogenitale infektioner.

Bemærk, at finasteride oprindelige, og alle de generiske dem, som du kan Køb på apoteket kan skade din krop, hvis du selv-medicinerer. Før du tager medicinen, er det nødvendigt at konsultere en læge, for at fastsætte de oplysninger og til at studere hormoner. De kontraindikationer og bivirkninger er muligt, så at receptionen skal være under tilsyn af en læge.

I tilfælde af svigt af den medicin, bør du ikke tage den næste dag i dobbelt dosis. Husk, at for en bæredygtig effekt, du ikke har brug for en hurtig ændring i koncentrationen af hormoner i blodet, men dens stadige tilbagegang og lang sigt. Bare springe en dag over og fortsætte næste dag, som sædvanlig.

Hvordan at slippe af med den forhadte skaldede hoved? Årsager til og behandling af skaldethed hos mænd

På grund af den høje niveauer af testosteron, som mange mandlige atleter er begyndt at skaldede. Men dette problem er ganske almindelige, ikke kun blandt dem, der fører en aktiv livsstil: der er flere årsager til skaldethed. Hvordan til at løse dette problem, hvilke metoder der er bedst at bruge, og hvad man skal gøre for at forhindre skaldethed, som vi vil forklare i denne artikel.

Udseendet er et visitkort i enhver succesfuld person, uanset om du laver en sport, eller ved at opnå store resultater på andre områder. Det er overflødigt at sige, skaldethed i dette tilfælde ikke øge interessen for, og kun multiplicerer den komplekse, hvilket betyder, at det reducerer den tillid og forhindrer de fremskridt, at højdepunktet af succes. Og selvom hun ikke forhindre Napoleon blev berømt, han havde til at skjule de fejl under hans berømte tricorn hat.

Heldigvis, i dag er der er ingen grund til at ty til sådanne manipulationer og forsøger at skjule det hul, pop-op-med hjælp af en hovedbeklædning, selv om det er mindeværdig. Fordi skaldethed kan behandles - smertefrit og meget effektivt.

Årsager og typer af skaldethed

Der er mange årsager til skaldethed: fra stråling til alvorlig stress. Hvis du er meget nervøs, for nogle grund, er overladt til at følge den kost, hvis du ikke har nok vitaminer eller er begyndt at tage antibiotika aktive form, alt dette kan føre til hårtab. Indflydelse af ydre faktorer, der fører til den såkaldte diffuse alopeci. Der er to muligheder for dens udvikling: når folliklerne er i den fase af sleep (så håret kan stadig gendannes), og når du dør helt (så opsving er umuligt).

Nogle gange, alopeci (eller mønster skaldethed) indikerer tilstedeværelsen af en sygdom. Lupus erythematosus, downs syndrom, og problemer med stofskifte og hormonelle forstyrrelser kan være skyld i, at deres hår er tyndere efterhånden. Nogle autoimmune sygdomme kan forårsage hårtab centrale-og endda samlede alopeci. I dette tilfælde, at håret forsvinder ikke kun i hovedet, men hele kroppen.

Dog, i mænd, de fleste af de gange, den vigtigste rolle i hårtab svarer til de hormoner: dette er, hvad der påvirker hårsækken ikke længere at producere nye hår. En anden faktor, der bidrager til at skaldethed er arvelighed.

alert
Wow, det er interessant! Det menes, at kun 5% af alle skaldede mænd var den første i familien begyndte at miste aktiv i dit hår. I andre tilfælde, at den "skaldede patch" er overført med de gener, der af faderen eller moderen (og mor, ved den måde, det er 3 gange oftere!).

Den type alopeci er hormonelle og arvelige kaldes androgen alopeci. Det er hende, der har 95% og er i mænd.

Stadier af skaldethed hos mænd

Enhver skaldethed begynder med det faktum, at håret tynder efterhånden. Så det bliver kort, blød, og efter en tid forsvinder helt. Årtier af skaldethed kan tage årtier, hvor hårtab det går gennem flere faser.

For første gang, disse faser af mandlige mønster skaldethed blev beskrevet af Otar Norwood i 1975. I henhold til hans klassifikation, der er to hovedtyper af skaldethed. I det første tilfælde, håret falder samtidig i to områder (på kronen og på forreste linje af hår vækst), der med tiden kombinere. Processen består af fem faser:

 • Fase 1: i en tilbundsgående undersøgelse, ud af den linje af hår på den front.
 • Fase 2: de første tegn på udtynding af toppen.
 • 3rd stage: yderligere hårtab i den forreste del og på kronen. Men mellem dem er der stadig en "bro" af hår.
 • Fase 4: "broen" er "brudt ned" gradvist, udtynding og hår udtynding.
 • 5 fase: "broen" forsvinder.
 • Fase 6: grænserne for skaldethed er "adskilt" af hele hovedet, stigende visuelt område af hårtab.

I det andet tilfælde, skaldethed begynder i frontal hovedbund og bevæger sig tilbage. Den anden type findes kun i 10% af mænd, men med sådan et tab, de mest almindelige er, at de søger restaurering på et tidligt tidspunkt, da selv med et minimalt tab af hår, er meget sjældne.

Metoder til behandling af mandlig mønster skaldethed

Populære metoder

Mange af de mest populære metoder til at behandle skaldethed hos mænd, der er kendt siden oldtiden. Dem, der er omfattet af denne lidelse hældt flere lægemidler i hovedet, er ikke altid den mest behagelige. Husdyrgødning, spyt af kat og ingredienser, der svarer, at de var aktive i erhvervslivet. Heldigvis er der måder mere humant at reducere tab af hår.

alert
Recept. Lotion krapivnoacética. Du skal bruge: 5 spsk. spiseskefulde af brændenælde blade hakkes fint, 2 spsk. Skeer af eddike af naturlige cider æbler, 0,5 liter vand. Dette er alle blandet, kog det i en halv time over en lav varme og lad det køle af, dæk med et låg. Efter afkøling, lotion skal tømmes. Brug 2-3 gange om ugen i to måneder, og gnid rødderne af håret for nat eller to timer, før du vasker håret.

Løg, afkog naturlægemidler, den humle, calendula og fod af hanen, samt olier (burre, havtorn, castor olie), betragtes også som gode metoder populære.

Kosmetik til håret

Dem, der ikke ønsker at bruge tid og energi i udarbejdelse af magiske drikke og eliksirer kan være rådgivet til at Køb kosmetik til hår som fakta: shampoo, balsam, masker, særlige. Næsten alle mærker forsøger at udvikle deres egen unikke værktøj. Revivor, "Fitoval", "Alerana", "Burre" shampoo fabrik "Elf" fungerer nogenlunde på samme måde: det øger strømmen af blod til håret rødder, nærer og aktiverer vækst. Hertil kommer, at forbedre elasticitet og beskytter håret mod negative faktorer for at undgå større tab.

Narkotikabehandling

En mere seriøs tilgang, og som en professionel er et kursus af injektioner, eller medicin for hår vækst. Han er udpeget individuelt af lægen, og skal være under tilsyn af en læge. I alle tilfælde, skal du ikke forsøge at give dig et indfald, kan du skader ikke bare dit hår, men også dit helbred.

Et eksempel på en medicin, der er ordineret til mænd, der kun er finasteride. Påvirker de hormoner, og har flere bivirkninger: for eksempel, et fald i seksuel lyst. Resultaterne af den behandling, der vises efter 3-6 måneder.

Behandling med medicin kan være ledsaget af laser terapi, som også bruger medicin lokale for hår vækst (fx minoxidil).

Hår transplantation

En anden måde at bekæmpe skaldethed er hår transplantation eller graft. Under sådanne procedurer, håret er transplanteret fra andre dele af kroppen til det område af skaldethed. Der er tre metoder til hårtransplantation:

 • Operationelle For en transplantation af bagsiden af hovedet, klippe en lille klap om størrelsen af 10-20-1,5-3,0 cm Er skåret med en skalpel i grafts: stykker af huden med lotus 1-2-3 (4) follikler til transplantation. Justering af graften er også udført med en skalpel. Ulemper: metoden er yderst traumatisk, ar på bagsiden af hovedet, og i det område af forberedelse fortsat for livet.
 • Delvist i drift. For at implementere denne metode, skal vi bruge en maskine med et rør med en diameter på 1,5 til 5 mm til at indsamle materiale. Virkningen af maskinen har efterladt mange ar af samme størrelse i bagsiden af hovedet. Det beslaglagte materiale, der er skåret i stentgrafter, som er placeret i området af alopecia med en skalpel i snit. Ulemper: metoden traumatisk. Ar, ar i området af afholdenhed og iscenesættelse fortsat for livet.
 • Ikke-kirurgiske. Denne metode er den HFE, som ikke foretage nedskæringer, huden og nerveender ikke er beskadiget. Udvinding og iscenesættelse er udført med specielle nåle, så der er ingen ar eller nogen ar på hovedet. Proceduren udføres under lokalbedøvelse. For det første, folliklerne er udvundet fra området, hvor de er fundet (de fleste gange fra bagsiden af hovedet) og derefter transplanteres. For transplantation, de bruger microneedle med en diameter på 0,8 mm, således at den procedure, der er helt smertefri og ikke traumatisk, og den genopretning, når det sker meget hurtigt.

Forebyggelse af hårtab hos mænd

Det er selvfølgelig altid lettere at forebygge en sygdom end at helbrede den. Derfor, prøv at tage vitaminer, resten tid, få nok søvn til at reducere niveauet af stress, massage på hovedet eller péinelos med en speciel børste. Men desværre, hvis hårtab er forårsaget af en afbrydelse af hormonelle og genetiske disposition, vil disse metoder kun reducere lidt tab, men de kan ikke stoppe det helt. Derfor, ved de første tegn på alopeci, skal du sørge for at konsultere en tricólogo at finde ud af de reelle årsager til skaldethed, og, hvis det er muligt, at reducere det. Ikke selv-medicinerer, rettidig høring med en god specialist vil hjælpe med at opretholde sundhed og tiltrækningskraft.

Kommentar