Levitra 20, 10 mg
Levitra
kr 10.11For pille

Aktivt stof: Vardenafil

Levitra - det er en stærk medicin til at forbedre seksuel aktivitet for mænd. Anbefales til brug i behandling af seksuel impotens. Hjælper til at overvinde udvikling af erektil dysfunktion. Eliminerer udviklingen af impotens. Forbedrer blodcirkulationen i bækken organer, som et resultat, forenkler opfyldelsen af erektion. Forbedring af den seksuelle ophidselse under intimitet. Ideel til at holde tonen seksuelle for stress og en stor fysisk indsats.

Levitra generisk

Generisk Levitra - en oversigt

De generiske Levitra er baseret på det aktive stof vardenafil, er produceret af det kendte mærke i indien til behandling af erektil dysfunktion af forskellig ætiologi. I modsætning til andre lignende populære, denne medicin er populær for sin høje effektivitet, smidig aktion, sikkerhed og overkommelige pris.

Som det fremgår af kommentarer fra kunder og læger, stof har samme terapeutiske virkning som den brand-navn narkotika. Men hvis Levitra original kan du Køb på apoteket med en recept, som en meget høj pris, så er den generiske medicin er meget mere tilgængelig for mænd med forskellige budgetter.

I overværelse af seksuel dysfunktion, det generiske stof skal tages regelmæssigt, og dermed køb af det oprindelige stof bliver for dyrt, da dens pris omfatter de yderligere omkostninger for at udvikle en formel, patent, annoncere. Igen, den generiske, er fremstillet i overensstemmelse med den formel, der allerede er udarbejdet, og derfor koster meget mindre.

Instruktioner til brug af generiske Levitra

Hvordan til at tage stoffet

Stoffet er taget oralt, uanset anvendelsen af fødevaren. Effekten af dets anvendelse sker efter 10-30 minutter, afhængigt af individuelle karakteristika af den mandlige krop. Det anbefales at tage den dosis, der er ordineret af lægen til et minimum på tredive minutter, og højst fire timer før seksuel aktivitet.

Effekten af stoffet er manifesteret kun med mænd med tilstrækkelig seksuel ophidselse. Den indledende dosis er 10 mg, men med en god tolerance over for stoffet, og kan have brug for, en læge kan stige til 20 mg, som er det maksimalt anbefalede daglige.

For mænd ældre end 65 år, lægemidlet er ordineret i en dosis på 5 mg standard dosis er brugt for mindre overtrædelser af nyrerne og leveren. Med en moderat leversygdom, den initiale dosis bør ikke overstige 5 mg af stoffet.

Interaktion med andre lægemidler

På grund af den høje risiko for arteriel hypotension, vardenafil er uacceptabelt at tage det sammen med enhver form for organisk nitrat og donorer af nitrogenoxid. Det er også forbudt at bruge den generiske quinidin, sotalol, procainamid, amiodaron og andre antiarrhythmics.

Den obligatoriske indstilling af dosis af vardenafil kræver samtidig behandling med flere hæmmere, såsom ritonavir, ketoconazol og erythromycin. Med samtidig brug af vardenafil og alfa-blokkere, det er muligt, en betydelig reduktion i blodtrykket. Samme effekt er observeret, når aktier nifedipin.

Det er tilladt at tage en lille mængde af alkoholholdige drikkevarer med Levitra. Med moderat brug af alkohol, undersøgelser viste ingen ændringer i plasma niveauer af vardenafil og alkohol. Brug af aspirin og warfarin er ikke en kontraindikation for brug af vardenafil.

Bivirkninger

Før du Købr Levitra, bør du omhyggeligt studere brugsanvisningen. Med alle de anbefalinger, der af behandlende læge og producenten af den medicin, de bivirkninger, som næsten aldrig forekommer.

Meget sjældent, at Levitra kan medføre hovedpine, rødmen i ansigtet, døsighed, højt blodtryk, fordøjelsesbesvær, som er meget mild og passere hurtigt.

Kontraindikationer direkte

Før du begynder at tage medicin, bør du konsultere din læge, der vil fjerne alle de mulige kontraindikationer og beregne individuelt den optimale dosis for mænd.

Det stof er uacceptabel brug i sygdomme i hjertet eller i det vaskulære system med begrænsninger i fysisk aktivitet, hypotension, kronisk, blodtryk, ustabil angina, hjertesvigt.

De generiske er kontraindiceret i leversygdomme alvorlige stadier af svær nyresvigt, ritinitis pigmentosa og andre retinal degenerative sygdomme, som er forårsaget af arv, såvel som inden for seks måneder efter en blodprop i hjertet og slagtilfælde.

Med ekstrem forsigtighed, lægemidlet er ordineret til mænd, der er disponeret for blødning, i den aktive fase af mavesår, kavernøs fibrose, penis krumning, peyronies sygdom.

Impotens (erektil dysfunktion): hvad er problemet og hvordan at slippe af med ham?

Blandt de mange problemer af seksuel karakter, som kan forekomme hos mænd, erektil dysfunktion er en af de mest almindelige. Det kan udvikle sig i en alder af 30 til 40 år.

Men takket være udviklingen af den mundtlige behandling, metoder til diagnose og metoder til at behandle denne sygdom har udviklet sig helt enormt. Her, mener vi, at årsagerne til disse problemer, og hvordan man behandler dem. Også trykke på måder at forhindre denne sygdom.

Men dette udtryk er for nylig blevet anvendt i den medicinske litteratur, internationale. Der er flere grunde til dette. I lang tid var af naturen forkasteligt og var slet ikke præcise og generalizante. Praktisk i tilfælde, hvor patienten klagede over et fald i varigheden af samleje eller et fald (fravær) af seksuel lyst.

Erektil dysfunktion er en erektion, utilstrækkelig mandlige penis til samleje. Det er udtrykt i deres utilstrækkelig volumen og hårdhed at gøre samleje. Med andre ord, at erektil dysfunktion er impotens.

Diagnosen ofte lød som en bøn. På dette tidspunkt, anses det for en overtrædelse af erektion, og er ikke direkte relateret til sædafgang, det vil sige, at en mands evne til at udføre sædafgang. Hos mange patienter, en erektion er stadig til stede, men er ikke tilstrækkeligt for normale seksuelle relationer.

Derudover viste det sig, at patienter med dårlig erektion er meget mere end med sin komplette mangel. Det er derfor nu bruges mere af et begreb som "erektil dysfunktion".

Impotens er simpelthen enden på det. Det er opdelt i to typer. Primær: når der har aldrig været en god erektion, og sekundært: når erektion er svækket med tiden. Hvis der ikke er nogen sygdomme og faktorer, der er årsag til dysfunktion, en normal erektion, kan være i 60 og 70 år.

Typer af erektil dysfunktion

I en normal tilstand, sex hos mænd, som består af flere faser. Først kommer den seksuelle tiltrækning og de tidligere spil. Derefter kommer en erektion, og den efterfølgende indførelse af penis i en partner. Så, du skal være en vis mængde af friktion i en vis periode af tid, som fører til sædafgang og orgasme. Hvis noget er gået i stykker eller der mangler i denne kæde, indebærer, at det er umuligt at have normale seksuelle relationer , og i overtrædelse af andre komponenter. De fleste af de gange, han lider, erektion og ejakulation.

Behandlingen lettere er erektil dysfunktion midlertidig (svag) i en mand, og den mest hyppige årsag i dette tilfælde er misbrug af alkohol eller anden form for frygt.

Med sådanne demonstrationer, er det nødvendigt at fjerne årsagen, og at den normale funktion af kroppen vil gendanne af sig selv. Med andre ord, det er nødvendigt at stoppe med at drikke, rygning, oftere at være udendørs, og se fremtiden i møde med optimisme.

Meget værre, når erektil dysfunktion bliver permanent, kronisk.

Ifølge den seneste forskning på området, mere end halvdelen af alle manifestationer af denne dysfunktion forklarer den fysiologiske årsager.

Hertil kommer, at der er psykologiske årsager til impotens, som kan være stress eller angst, utilfredshed med sig selv, ens liv, nogle følelsesmæssige krise. I medicin, erektil dysfunktion hos mænd er opdelt i tre typer (som årsag): økologisk, psicógeno og blandet (de former og metoder for behandling er også anderledes).

Symptomer og manifestation

Organisk erektil dysfunktion kan opstå med endokrine sygdomme eller til lavere testosteron niveauer, og flere sygdomme eller urologiske lidelser, der er ansvarlig for dette, receptorer i hjernen kan påvirke dets manifestation. Virkningerne af visse sygdomme, såsom prostatitis eller prostata kræft, kan også blive påvirket.

Generelt, denne type af erektil dysfunktion synes efterhånden, og de første tegn er knap mærkbar. Der sker hele tiden, og udvikler sig over tid. I dette tilfælde, er der ingen erektion i nat eller i morgen, og under samleje, kan du pludselig forsvinder. På samme tid, seksuel lyst, og ejakulation forbliver normal.

Erektil dysfunktion venøs opstår i strid med mekanisme til regulering af det efflux af blod fra væv i penis. Det kan også opstå i forbindelse med kar-sygdomme og arteriel. Den såkaldte lidelse af mikrocirkulationen. Årsagen til denne type af erektil dysfunktion kan være hypertension, rygning, osv.

viagra
Den psykogen erektil dysfunktion er forbundet med forstyrrelser af psyken eller nervesystemet. Det kan være på grund af en neurose eller depression.

Manifestationen af sådanne erektil dysfunktion er markant forskellig fra den økologiske. Hun ikke har en begyndelse, en gradvis, men pludselig. Det lader imidlertid til, med jævne mellemrum, men ikke fremskridt. Natlige erektioner eller morgen, er til stede, og under samleje, er den erektion er bevaret.

Med udtryk for blandede faktorer, både organisk og psykisk kan være til stede.

I lang tid troede man, at den vigtigste årsag til erektil dysfunktion er psykologiske problemer. Mændene skylden for deres fiaskoer til stress, depression, problemer og forskelle i familie-liv. Men de seneste undersøgelser på området har vist, at dysfunktion psykogen forekommer kun i 20% af tilfældene. De fleste af dem er økologiske.

Accept af visse lægemidler kan også påvirke din manifestation.

Disse er primært psykotrope stoffer og stoffer, der påvirker det funktionen af det centrale nervesystem. Også de bivirkninger, de kan have anabolske stoffer kaldet anabole steroider. Den samme brug af steroider kan have en negativ indvirkning på magten.

En anden misforståelse er populære, der er forbundet med den alder, som du kan manifestere denne sygdom.

Alder i sig selv er ikke forbundet på nogen måde med disse manifestationer. De sygdomme, der vises i mænd med alderen kan have indflydelse på. Men disse sygdomme kan optræde tidligere.

viagra
Hertil kommer, at jo større den person, jo større risiko for kroniske sygdomme, der fører til dette resultat. Erektil dysfunktion i en ung alder kan være forbundet med faktorer, der er beskrevet ovenfor, og et større forbrug af alkohol, cigaretter og, i nogle tilfælde, narkotiske stoffer.

Hertil kommer, at erektil dysfunktion kan være et symptom på udviklingen af en anden, mere alvorlig sygdom, patienten kan ikke mærke på et tidligt tidspunkt.

For at afgøre, pålideligt og præcist årsagerne til denne sygdom, er det nødvendigt at foretage en klinisk diagnose. Dette vil identificere eller udelukke mere alvorlige sygdomme. I moderne medicin, anvendes flere metoder til diagnose.

Ultralyd-scanning anvendes til at identificere den organiske årsager til erektil dysfunktion.

Når dette sker, analyse af blodgennemstrømningen i væv af penis, og størrelsen af det venøse flow.

Penis er undersøgt for at påvise sygdomme i mikrocirkulationen i sin fartøjer og væv. Efter at forske i en penis ikke oprejst, det introducerer en stimulator, især i kroppen, som forårsager en erektion. Hertil kommer, at under ultralyd observere, hvordan de fartøjer, spile, måle blodtryk i dem.

Efter at de opnåede resultater er sammenlignet med dem, der opnås på resten, og på dette grundlag, nå frem til en konklusion.

Test af nerveender på penis test for erektil dysfunktion)

Til at påvise dysfunktion af nerveender i penis, er at teste en specifik spejl. Klik på hovedet af penis, bør medføre en sammentrækning af de øjebliksbillede af anus. I dette tilfælde lægen, på dette tidspunkt, kan du føle dig åbningen med din finger, kontrol reaktionen af nerveender.

Hvis det er identificerede overtrædelser under proceduren, kan lægen for supplerende test til at kontrollere funktionen af nerve.

Registrering af natlige erektioner

I løbet af natten, mænd kan opleve fire til seks erektioner. Især dette sker i den fase af den dybe søvn.

For at studere dette område ved hjælp af en speciel sensor. Er knyttet til et medlem, og registreringer natlige erektioner. Hvis det registrerer dit fravær, dette indikerer et problem med blodcirkulationen til penis eller problemer med dit nerveender.

Den biotesiometría af penis er baseret på vibrationer. Så det bekræfter følsomheden af penis, samt dens innervation. Faldet i følsomhed kan indikere en aldring af kroppen, samt diabetes.

I en tidlig alder, der er større opmærksomhed, hvilket fører til for tidlig sædafgang.

Hvordan til behandling af erektil dysfunktion (metoder)

De moderne metoder til behandling af erektil dysfunktion hos mænd har nået meget høje højder. I næsten alle tilfælde, den patient, kan blive hjulpet. I første omgang, er det nødvendigt at udføre en grundig diagnosticering og, under hensyntagen til de individuelle karakteristika, til at bestemme, hvad der er den bedste metode til behandling er egnet til dig.

Der er Ingen universelle metoder, eller de er ikke effektive, da årsagerne til denne sygdom er forskellig for hver person. Valget af metoder for behandling er også bred.

Hvis du har psykogen erektil dysfunktion, og årsagen er fundet i en tilstand af psykisk eller nerve disorder, høring med en specialist, der kan hjælpe dig i den behandling og, hvis forskellig, lægemidler anvendes fra den kirurgiske procedure, indtil den kirurgiske. Nogle forsøger at bruge folkemusik retsmidler til behandling af erektil dysfunktion. I dag, flere metoder, der er anvendt til behandling af erektil dysfunktion.

1. Sex terapi og psykoterapi. Det kan også være en massage eller en positiv ændring i den trivielle i livet. I tillæg til psykogen erektil dysfunktion, er denne behandling er undertiden bruges i tilfælde af økologiske fødevarer.

2. At tage piller til at øge erektion, herunder medicin som Viagra eller Levitra (den bedste støtte til at behandle problemer, såsom erektil dysfunktion). Dette er den såkaldte første behandling. Det kan anvendes fra begyndelsen i behandling af alle typer af dysfunktion.

En sådan medicin øger blodgennemstrømningen til penis, og holde det der. Men, når du tager sådanne lægemidler kan være bivirkninger. Som et resultat, er der nogle anbefalinger og begrænsninger. Den bivirkning, at de fleste uskadelige kan være midlertidig blindhed til farve.

Det anbefales, at folk med hjerte-kar-system svag til at begrænse indtagelsen af disse stoffer. Det er også kendt for et stort antal sager om forfalskning af disse tabletter. Unødvendigt at sige, bør kun træffes efter samråd med en læge.

3. Injektion terapi. Bruges, når behandling med piller til behandling af erektil dysfunktion ikke giver det ønskede resultat. Også når de er kontraindiceret. Denne metode til behandling består i indsprøjtning af hormonelle stoffer i den pågældende selv. På samme tid, skal du bruge vasodilators særligt at øge strømmen af blod til kroppen. På denne måde, vil du få en normal erektion. Dette er en meget effektiv metode, og patienten kan lære at udføre disse injektioner, når det er nødvendigt, samt til at regulere varigheden af erektion. Lægen vil lære dig, hvordan at gøre disse injektioner er helt smertefri.

Graden af seksuel partner ikke påvirke forekomst af erektion. Denne metode er effektiv i 70-80% af tilfældene. På samme tid, den medicin er ikke vanedannende, og med regelmæssig brug for mere end et år, kan forbedre dine erektioner.

Kontraindikationer for denne metode kan være overført sygdom fra penis eller corpora cavernosa. Samt betændelse i væv af penis.

4. Brug af erector vakuum, eller hvad der ellers kaldes en pumpe til erektil dysfunktion (enheder special). Der er mange forskellige modeller og deres ændringer. Denne metode anvendes i behandling af organisk erektil dysfunktion. Det er sandt, i nogle tilfælde, er de former for psykogene. Dens fordele er, at, i mangel af bivirkninger og recepter, den metode er ikke aggressiv, og giver et resultat på 90%.

Essensen af denne metode, ligger i det faktum, at penis er placeret i en cylinder, i hvilken et vakuum, der er oprettet ved hjælp af en pumpe. Blodet strømmer til penis, og er holdt der, med hjælp af ringe særlige, såkaldte ringe til erektil dysfunktion. Denne enhed kan også bruges af raske mennesker til massage, eller som supplement til din egen lyst, til at forstørre eller rette penis, og også for at forhindre for tidlig sædafgang.

5. Øvelser til at hjælpe med at fjerne erektil dysfunktion. Metoden er at gendanne muskler i den nederste bækken og lære at arbejde med den nødvendige kraft. Dette er en metode til biofeedback. Han træner musklerne i mellemkødet, som tvinger dem til at arbejde, når vi har brug for det. Bruges til at skade eller længere tids inaktivitet af muskler som følge af en skade.

6. Den behandlingsmetode, mere radikale, men også den mest effektive er faloprotésica. Det anvendes, når andre metoder er magtesløse, og dysfunktion er forårsaget af årsager uoprettelige. Med hjælp af det kirurgiske indgreb er medlem af proteser.

En erektion opstår, når komprimering af en særlig pumpe placeret i pungen. Med denne operation, kan du opnå den maksimale effekt. Driften af faloprótesis i sig selv er ganske kompliceret og skal udføres af specialister på højt niveau. Dette er den eneste måde at undgå postoperative komplikationer.

Når det kommer til erektil dysfunktion med populære metoder eller nogle separate metoder i hjemmet, afkog af forskellige rødder og planter, er de mest almindeligt anvendte. Ingefær er meget populære. På dette grundlag, for at gøre te, diverse farvestoffer og selv badeværelser. Fra ginseng roden og selleri gøre tinkturer. Vi kan også anbefale at spise honning med valnødder. Du kan lave et afkog af kløver, brændenælde og St John ' s urt.

Alle disse metoder bidrage til at øge den generelle tone i kroppen, til at realisere deres indre styrke og til at fjerne stress, nervøs eller psykisk. Dette kan være årsag til dysfunktion, psykisk og i nogle tilfælde er økologisk. Med årsager til mere alvorlig og endnu mere alvorlige sygdomme såsom diabetes, vil det ikke hjælpe, og du er nødt til at konsultere en læge med det samme.

Forebyggelse

For at forhindre fremkomsten og udviklingen af erektil dysfunktion, skal du først føre en sund livsstil.

Det er nødvendigt at spise ordentligt, og, hvis det er muligt, at spille på sport. Det er også bedst ikke at ryge og at minimere forbruget af alkohol. Og det er bedre at skille sig af med. Naturligvis, i hvert fald ikke kan være ved hjælp af medicin.

Med hensyn til indtagelse af medicin, som du skal overholde, strengt receptpligtig medicin og den dosis, der er ordineret af lægen. Dette gælder især i tilfælde af psykofarmaka, og dem, der påvirker nervesystemet og det hormonelle systemer.

Det er nødvendigt at have et seksuelt liv permanent uden udvidet afholdenhed. Heller ikke anbefales til de seksuelle udskejelser.

Under operationer i bækkenet, læsioner i dette område, hypertension eller diabetes, bør konsultere en urolog.

Hertil kommer, at forhindre, at erektil dysfunktion, kan du bruge en detektor af vakuum. Den populære teknikker anbefaler at spise mere ingefær, nødder og honning. Det afkog af urter hjælpe med til at tone hele kroppen.

Således er det i dag næsten alle tilfælde af erektil dysfunktion kan behandles. Der er mange metoder, og en erfaren læge kan vælge en behandling tilpasset netop for dig.

Det er også nødvendigt at huske på, at denne sygdom kan være et symptom på en anden, mere alvorlig sygdom. Det vigtigste er ikke at forsinke, og i de første symptomer gennemgå et diagnostisk i et specialiseret center. Dit helbred er i dine hænder.

Kommentar