Lasix 100, 40 mg
Lasix
kr 2.81For pille

Aktiv ingrediens: Furosemid

Lasix er et diuretikum loopback med en udtalt vanddrivende effekt og moderat hypotensiv (sammenlignet med thiazid diuretika). Det aktive stof furosemid. Den diuretiske virkning af stoffet er opnået ved at blokere genoptagelsen af natrium og klor. Furosemid trænger ind i den renale tubuli, især til sin del svarer til en løkke (loop af Hegel) og blokerer reabsorption af ioner af natrium og klor. En stigning i udskillelsen af natrium-ioner fører til en øget udskillelse af væske, kalium, calcium og magnesium. Lasix er hurtigt faldende blodtryk, såvel som trykket i venstre hjertekammer og lungepulsåren, at dilatere de store blodårer og reducerer belastning af hjertet.

Instruktioner for brug

Nogle fakta

Lasix er en farmakologisk agent, der handler specifikt om nyrerne, der fremskynder udskillelsen af urin ved at hæmme genoptagelsen af elektrolytter i tubuli og udskille den passende mængde væske. Det bruges for hjerte-kar-sygdomme og oftere, at hypertension, til at lindre blodbanen.

Medicinen er produceret af den franske medicinalvirksomheden Sanofi, der blev grundlagt i 1973, og i øjeblikket nyder stor popularitet blandt forbrugerne. Virksomheden har flere planter er moderne og meget veludstyrede, producerer mere end hundrede lægemidler, herunder vacciner, innovative lægemidler og veterinærlægemidler. De vigtigste grupper af lægemidler, der leveres til markedet farmakologiske: hormonelle medicin, medicin til behandling af hjerte-kar-sygdomme, luftvejene, muskel-systemer, urinveje, vacciner, sera.

Lasix hører til den klasse af lægemidler, diuretika. Diuretika er diuretika, der øger udskillelsen af urin og reducere dens indhold i huler, skibe og væv. Virkningsmekanismen er forbundet med den virkning på den renale apparater, som hæmmer reabsorption af natrium-ioner. Dette fører til det faktum, at det nedsætter absorptionen af vand, således at det passerer frit gennem den renale tubuli og udskilles i urinen. De styrke de processer af filtration i nyrerne. Der er vanddrivende, der fungerer på niveau med et håndtag af nyre-apparater. Kalium-besparende diuretika sikre bevarelsen af de niveauer af kalium. Osmodiuretiki: de eneste stoffer, der ikke fører til at blokere vandladning. Det er filtreret, osmotisk tryk stiger. På grund af dette, der er ingen sug bagsiden af vand, og efterlader frit kroppen. Diuretika er forskellige i styrke, varighed og bivirkninger, der kan føre til. Thiazider er anvendt i klinisk praksis for mere tid end nogen anden person. Dets vigtigste funktion er evnen til at forhindre udvikling af komplikationer i hjerte-kar-system. Men ofte udvikler det sig til en reduceret koncentration af kalium i blodet, som disse medikamenter er ikke i besiddelse af energibesparende egenskaber fra kalium.

Indikationer for narkotika Lasix

Betegnelser i den komplekse behandling:

 1. Ødem af forskellig oprindelse, der er forbundet med sygdomme i hjerte-kar-system, nyrer, graviditet, forgiftning.
 2. Ødem i hjernen og rygmarven, intrakraniel hypertension, lungeødem som en terapeutisk metode presserende.
 3. Højt blodtryk.
 4. Mangel på nyre funktion.

Anvendelsen af medicin i gården Lasix

Farmaceutisk medicin indtages oralt af munden før måltider i morgen. Den anbefalede initialdosis er 20-80 mg, når det indtages oralt, 20-40, når det gives intravenøst i hospital indstilling. Frekvensen for modtagelse og administration af intravenøst - 2-3 gange om ugen.

Analoger af lasix

Tilsvarende midler med samme indikationer: Furosemid, Furosemid-Darnitsa, Britomar, Sutrilneo, Toradiv, Toraz, Torarin, Diuver, Torasemid Sandoz, Torasemid-dette hotel, Torixal, Torsid, Trigrim, Tryfas og andre.

Højt blodtryk og sygdomme i blodkarrene i nyrerne

Hvad er forholdet mellem højt blodtryk og nyresygdom?

Til at begynde, en kort gennemgang af anatomi og fysiologi nyrer. Nyrerne modtager blod fra den renale arterier, der løbe direkte fra aorta, det største fartøj i vores krop. Det blod, der passerer gennem nyrerne, det er renset for slagger og andre fartøjer; den renale vener tilbage til blodbanen generelt. Slagger er filtreret og udskilles i urinen. I tillæg til denne meget vigtige funktion, nyrerne er også involveret i reguleringen af blodtryk med en særlig hormon kaldet renin. Produktion af dette hormon, afhænger af den renale blodgennemstrømning. Og denne forbindelse er vendt, det vil sige, frigivelse af renin stiger med fald i nyre blod flow. I forhold til forsnævring af nyrearteriestenose (stenose), eller dannelse af en blodprop i nyre vener (trombose af nyre-vene er yderst sjælden), blod flow i nyrerne er påvirkede, og derfor nyrefunktion. Som et resultat, kan du udvikle for højt blodtryk. Uden behandling, kan disse forhold kan føre til nyresvigt.

Hvad er tegn på sygdommen?

I begyndelsen tegn på sygdommen kan være til stede. Læsioner af nyre arterie, der udvikler sig langsomt og fremskridt med tiden. Et af de første tegn på sygdommen, er de høje blodtryk. Der er mange årsager til hypertension, de fleste, der ikke er forbundet med skader på nyre-fartøjer. Det høje blodtryk, der er svært at behandle, kan tale for inddragelse af nyre-fartøjer.

Når trombose af nyre-vene, dit lys er lukket af en blodprop af blod, det ændrer strømmen af blod fra den nyre. Tegnene på dette kan omfatte:

 • lændesmerter
 • blod i urinen
 • protein i urinen
 • stigning i nyre størrelse
 • feber, kvalme, opkastning
 • højt blodtryk
 • pludselig hævelse af benene
 • vejrtrækningsbesvær

Hvad er årsagen til sygdommen?

Den vigtigste årsag til forsnævring (stenose) af nyrearterier er åreforkalkning. Den indre overflade af arterien er som regel glat og frit passable, men med alderen, er dannet kaldet atherosklerotiske plaques i væggene af den arterie, der er en samling af kolesterol, der indsnævrer dit lys. Dette fører til en forstyrrelse af blodcirkulationen i nyre og, som nævnt ovenfor, en stigning i blodtrykket.

Følgende faktorer øger risikoen for at udvikle åreforkalkning, dens hurtige progression og tidlig manifestation af sygdommen:

 • Ryger
 • Diabetes
 • Højt kolesterol i blodet
 • Højt blodtryk
 • Overvægt
 • Forekomsten af tilfælde af hjerte-kar-sygdomme i familien.

Andre årsager til sygdommen af nyrearteriestenose er:

 1. fibromuscular dysplasi
 2. aneurisme af nyrearteriestenose
 3. Stratificering af intima af nyrearterier, osv.

Nefrotisk syndrom (en tilstand, som er tabt i urinen, en stor mængde af protein, der kaldes albumin) er den mest almindelige årsag til trombose af nyre-vene. Andre årsager til trombose af nyre-vene er skaden af venen, infektion, eller en tumor.

Hvilken forskning er nødvendig for at bekræfte diagnosen?

Efter undersøgelsen, og den generelle eksamen, din læge kan anbefale en af de følgende tests.

Ultralyd

Ultralyd giver dig mulighed for at bestemme tilstanden af blodkar og indre organer ved hjælp af lydbølger med høj frekvens. Med denne metode, kan lægen bestemme placering og graden af forsnævring af den renale skibe, ejendomme af den atherosklerotiske plaque, arten af blodgennemstrømningen og bestemme størrelsen af nyrerne.

Angiografia

Angiografi er en invasiv metode, men mere præcist at bestemme placering og graden af forsnævring eller blokering af karrets lumen. Bruges til at indsprøjte en kontraststof via et lille kateter til den renale fartøjer. Med hjælp af X-ray modtager billedet af fartøjer på skærmen. Farvestoffet sig selv udskilles gennem nyrerne, hvilket nogle gange kan påvirke deres funktion. Dette kræver en fornuftig tilgang, især hos personer med nyresvigt. Det er meget vigtigt at tage hensyn til, at der i moderne betingelser, er det ofte muligt at fjerne indsnævring direkte, når du udfører en angiografisk undersøgelse med hjælp af flasker og stents særlige enheder for at holde skibet i en udvidet tilstand.

Tomangiografía ct) og magnetisk resonans angiografi

Disse to metoder, ved hjælp af X-stråler og et magnetisk felt, henholdsvis, til at skabe tredimensionelle billeder detaljerede af de fartøjer, såvel som et billede, som lag på lag af de indre organer.

Undersøgelse af radionuklider

Dette er en metode, som gør brug af et radioaktivt stof, og et specielt kamera, til at analysere den renale blodgennemstrømning og nyrefunktion.

Behandling

Ændring af livsstil

Uden tvivl en meget vigtig fase af behandlingen er at ændre livsstil. I denne forstand, kan din læge anbefale følgende:

 • stoppe med at ryge, hvis du er ryger
 • Optimere vægt, kost og motion regime.
 • Til at styre og hele tiden justere niveauer af blodtryk.
 • Administrerer niveauer af sukker i blodet med kost og passende medicin, hvis du har diabetes.

Narkotikabehandling

Både i den perioperative periode og i den postoperative periode, for at bevare og forbedre effekten af operation, lægen kan ordinere en medicin behandling, hvis formål er at reducere viskositet af blodet, normalisere balancen i blodet, glukose, vand og elektrolytter, reducere dit blodtryk.

Kirurgisk behandling

Der er flere teknikker til den kirurgiske behandling af renal vasokonstriktion.

Endarterectomy, hvor en vaskulær kirurg, gennem et snit i nyrearteriestenose, fjerner den aterosklerotiske plaques indsnævre dit lys, genoprette åbenhed af fartøjet. Det så gør det indsnit i arterien. Protesen, når kirurgen erstatter det område af nyrearteriestenose indsnævret med din egen vene eller en vaskulære proteser specielt lavet af kunstige materialer.

Bypass når du opretter en løsning, således at strømmen af blod til at overse den del tilstoppet fartøj.

Ballonudvidelse og stent placering

Disse metoder er relativt nye, men lovende til behandling af vasokonstriktion, især i nyrerne. Som allerede nævnt, den procedure, der kan udføres i løbet af en undersøgelse angiografiske. For at gøre dette, gennem små punkteringer i låret eller i armhulen, at placere specielle katetre ind i den renale arterier. I slutningen af kateteret er en lille ballon. Når oppustet på stedet af konstriktion af fartøjet, den atherosklerotiske plaque er flad og presset mod væggen af den arterie, udvidelse af den begrænsede område. Denne procedure kaldes en ballonudvidelse. Ofte, for at konsolidere effekt og bevare lyset i den udvidede tilstand, den ballonudvidelse kan suppleres med stent placering, er at placere en enhed af specielle metal, en stent, i den del indsnævret arterie.

Thrombolysis

Hvis der er en pludselig blokering af nyre arterie eller vene, kan lægen anbefale en procedure, der kaldes thrombolysis. Kan udføres i løbet af en undersøgelse angiografiske. Under denne procedure, et særligt stof, der opløser en blodprop er indsat gennem kateteret, der fører til den renale fartøjer, efter som det genskaber lyset af glas. Desværre, denne procedure kan udføres langt fra altid, men kun i de første timer efter okklusion af fartøjet. Valg af behandling, til indsnævring af den renale fartøjer, der afhænger af mange faktorer: beliggenhed, omfang af skader, alder, der er forbundet sygdomme, varighed af skader, nyrefunktion, osv I dem NTSSSH. Briggs GG har akkumuleret en stor erfaring i behandling af læsioner af nyre arterie. Alle de behandlingsmetoder, der er i øjeblikket kendt er meget udbredt. Det endelige valg af metode til behandling er gjort efter, at en komplet analyse af alle data på forsknings-metoder, kliniske undersøgelser, laboratorieundersøgelser og instrumentale, som giver i de fleste tilfælde for at opnå positive resultater af behandlingen.

Kommentar