Dapoxetine 90, 60, 30 mg
Dapoxetine
kr6.41For pille

Aktiv ingrediens: Dapoxetine

Dapoxetine (Dapoxetine hydrochlorid) er en videreudvikling af det amerikanske medicinalfirma Eli Lilly and Company. Dapoxetine hæmmer sædafgang ved at blokere forskellige receptorer i den menneskelige hjernebark. Stoffet absorberes meget hurtigt i blodet.

Dapoxetine: pris til rådighed, kvalitet bekræftet!

Med hjælp af det stof, dapoxetine kan overvinde for tidlig sædafgang, samt fire gange for at forlænge den seksuelle samleje. Generiske lægemidler tillade, at moderne mænd og kvinder med at genvinde kontrollen over din egen krop og til at etablere et intimt liv. Produktet adskiller sig i tablet form, og er pakket i blisterpakninger beskyttende, hver tablet af stoffet indeholder den maksimale daglige dosis af de aktive ingrediens Dapoxetine 60 mg, vi Tilbyder vores kunder at Køb en generisk forsikring attest og til den bedste pris.

Hvordan er det nyttigt stof?

En positiv effekt af lægemidlet er observeret efter første brug, men for at få det maksimale resultat, det kræver et planlagt kursus til højre. Varigheden af behandlingsforløbet er der fastsættes individuelt af lægen, men dens varighed er 24 uger. Dapoxetine kan bruges, med generiske magt.

Hvorfor skal jeg tage lægemidlet dapoxetine

Mænd har brug for at føle sig sikker på sig selv, og kontrollere deres egen krop, og noget unormalt, kan det føre til alvorlige psykologiske tilstande. De mest vanskelige af seksuel karakter er overført, eftersom det indre liv, er den vigtigste komponent for hver mand.

Hver repræsentant for de sex bare vælger ubevidst at en mand, stærk, selvsikker og fuld ret som en partner. Vores jævnaldrende lider af kronisk stress, de fører ofte til en livsstil, som er forkert, har dårlige vaner, der forårsager alvorlige skader på dit helbred, herunder seksuelle.

Seksualundervisning utilstrækkelige, er også en negativ faktor alvorligt. Manden, der er usikker på sig selv, er ikke sikker på, om hans seksuelle magt. De ovennævnte faktorer føre til en krænkelse af seksuel funktion, svækkelse af seksuel lyst og magt, opstår problemet med for tidlig sædafgang.

Mange sygdomme, der påvirker vores samtid, hvilket medfører en fuldstændig blokering af muligheder for sex. Men rettidig samråd med en kompetent specialist, hensigtsmæssig brug af lægemidler, der er af høj kvalitet og med en omsorgsfuld indstilling til kroppen, vil give dig mulighed for at opretholde seksuel sundhed til en meget høj alder.

Køb dapoxetine

Hvordan til at beskæftige sig med for tidlig sædafgang?

For at løse problemet med for tidlig sædafgang kan være et par bevist måder. Følgende metoder anvendes som profylakse:

 • Sex i nye og usædvanlige positioner.
 • Fjernelse af regelmæssig på penis med et kondom;
 • kæle eller onanere til sædafgang, før de har sex;
 • mere aktiv sexliv;
 • periodiske ændringer af partnere;
 • Maksimal række intime.

Hvis de metoder, der er anført ovenfor, ikke er ledsaget af synlige resultater, en specialist kan udpege en specialist som en løsning til seksuelle problemer:

 1. procedurer for fysioterapi
 2. særlig motion
 3. Korrektion og laser terapi.
 4. massage

For at opnå det resultat er kun muligt, efter at en fuld kursus i disse teknikker. En metode, der mere radikale til at fjerne sædafgang afbrudt, er kirurgisk overskæring af forhuden.

Efter sådan en operation, spidsen af penis mister sin følsomhed i første omgang er høj, men denne metode er ledsaget af en række vanskeligheder og smertefulde bedring, og ganske lang, af den mand.

I nogle tilfælde, de mænd, der indtager alkohol for at forlænge kunstigt den seksuelle intimitet, men denne mulighed er ledsaget af endnu større vanskeligheder. Med tiden opstår i kronisk alkoholisme, som fører til fuldstændig impotens.

Kontraindikationer direkte

Dapoxetine generisk er ekstremt farligt for mennesker med alvorlige sygdomme i lever, nyrer, mave-tarmkanalen, hjerte-kar-system, psykiske lidelser, kræft, sygdomme, epilepsi, migræne, samt intolerance af de enkelte akut for enhver komponent af sammensætningen.

Det er helt uacceptabelt at behandle sædafgang tvunget med dapoxetine, når du bruger medicin, lithium, tryptophan, St. John ' s urt, tramadol, antidepressiva, linezolid, medicin til behandling af skizofreni.

Det er uacceptabelt at ordinere dapoxetine mænd i den profylaktiske behandling af en depressiv tilstand, og svampesygdomme. Hertil kommer, at produktet ikke kan anvendes med itraconazol og deres analoger, kelfinar og erstatninger.

Det kræver særlig omhu for at ordinere lægemidlet Dapoxetine i mænd, der har højt eller lavt blodtryk. Det er kategorisk uacceptabelt at kombinere medicin med alkoholholdige drikkevarer på alle niveauer.

Følelse af skyld

Det viste sig, at de vaner teenagere og sædafgang hos voksne. Forskerne, at den manglende dialog om sex, hygiejne og personlige rum hos børn påvirker direkte de problemer i deres voksenliv. Føre til, at ikke kun tidlig sædafgang, men også erektil dysfunktion.

Hvis det ikke er sædvanligt at kalde kønsdele i bekendt form direkte, for ikke at nævne deres personlige rum, masturbation, køn, forurening, de første manifestationer af arbejde af den seksuelle funktion hos et barn vil forårsage stress.

Den første våde drømme forekomme i begyndelsen af puberteten. Hvis barnet ikke er klar til dem eller ikke, du kan diskutere dem, så vil de udvikle en følelse af skam for enhver manifestation af seksualitet. Og dette er ikke en følelse, mythic mand "rigtige" i sig selv kan undertrykke.

Forskere er i overensstemmelse med de vaner af Queenage, og den sædafgang hos voksne. i den opfattelse af, at den følelse af skam, for det spontane erektioner, sædafgang, og frygt for at blive fanget under onani er blevet en total manglende evne til at slappe af eller i en reel refleksion, som et menneske har brug for mindre end to minutter at nå orgasme.

Hvis en teenager bliver vant til tanken om, at det skal stoppes så hurtigt som muligt, for tidlig sædafgang, vil blive normen for kroppen. Genopbygning uden hjælp fra eksperter, øvelser eller medicin til at være meget vanskeligt.

Seksuel erfaring tidligt

Det er ikke almindeligt at diskutere dette spørgsmål, ingen fortæller de børn, der ikke kan være moralsk klar til sex. I stedet for er der en kode uudtalte, at for at blive en jomfru i lang tid er fatal for den anseelse, og at det er umuligt for en mand at "rigtige" tvivl om, tænke og reflektere.

Dette kan forklares med, da det ikke er sædvanligt at tale om sex, en teenager kan lære om sex, blot ved at deltage i det.

Men sundhedspersonale og psykologer, der arbejder i TeenHealthFX, et særligt projekt for teenagere i Morristown, Medical Center, har observeret, at mange unge minimere værdien af at have et seksuelt forhold med en anden person, ofte er overrasket over, at intensiteten af den følelsesmæssige reaktion, især hvis forholdet med en partner, der ikke fortsætter.

Hvad er de mulige behandlingsmuligheder?

Typisk, behandlingen muligheder for tidlig sædafgang omfatter adfærd metoder, anæstesi, medicin og rådgivning. Husk, at det kan tage tid at finde en behandling eller en kombination af procedurer, der vil arbejde for dig.

Læger ofte anbefaler rådgivning. Dette kan være psykoterapi, samt samtaler med din partner.

Dr. Kramer fortæller, hvordan du kan overvinde for tidlig sædafgang. På en af de varianter effektiv metode til adfærd. Det er bedst at starte med den gamle uden en partner. "Du vil i en sådan grad, at du kommer til at ejakulere, og så skal du stoppe op og tænke over, hvad du kan opdatere," forklarer han.

Andre metoder af adfærd kan hjælpe med at:

 • Håndsex en time eller to før samleje.
 • Forlade den almindelige sex i et stykke tid, og erstatte det med andre praktiserende læger til at reducere den følelsesmæssige pres.
 • Kegel øvelser på bækkenhule muskler. Stop tisser lige i midten af den proces, huske, hvilke muskler, du gjorde. Estíralos 3 gange om dagen, 10 gentagelser i 3 sekunder. Du må ikke holde vejret, ikke at tvinge musklerne i mave, lår og balder.
 • Teknik "pause-klem". Lægen vil fortælle dig, hvordan du gør det korrekt.
 • Latex kondomer, fedt at reducere følsomheden.

Medicin skal anbefale, og vælg en læge. De kan bestå af geler eller anæstetika at reducere følsomheden af penis. Men en medicin, forkert valgt, kan føre til alvorlige tab af følsomhed.

Hvad er den bedste måde at tale med en læge?

For at fremskynde diagnosticering og valg af den korrekte behandling, er det nødvendigt for en dialog kompetente med lægen.

Selv om behandlingen vil tage tid, i væsentlig grad vil forbedre kvaliteten af dit liv. Og du må ikke forsinke tur til lægen for skam. Husk, at dette er et fælles problem, der kan føre til depression, ødelægge selvværdet og forhindrer dig i at have sex. Og dette på trods af det faktum, at det er muligt at slippe af med ham ved enhver alder.

Kommentar