Amoxil 500, 250 mg
Amoxil
kr 3.00Til pille

Aktiv ingrediens: Amoxicillin

Amoxil er en antibakteriel agent aminopenicilina, der er slugt, og fungerer på den cellevægge af bakterier. Anvendes mod: Corinobacterias: det agens af difteri, enterococcus fækal, Listeria: det agens af listeriose, Streptococcus agalactiae, bovis, pyogenes, og petostreptococci, Helicobacter pylori, Borelia Kan være følsomme: corinobacterium, enterococ fecium, streptococcus pneumoniae, og viridans, Escherichia coli, haemophilus, bacillus og parainfluenzae, Moraxelus catarrhis, Proteus, Fuzobacterium, Privothella. Absorption af det aktive stof, der sker i tyndtarmen, ved at nå sin maksimale koncentrationer i en time eller to. Metabolitter af amoxiciclina udskilles af urinvejene.

Overdosis

Symptomer: dysfunktion af fordøjelseskanalen - kvalme, opkastning, diarré; opkastning og diarré, kan være en overtrædelse af balance af vand og elektrolytter.

Der er tilfælde af cristaluria, som nogle gange resultere i nyre fiasko.

Behandling: opkastning eller maveskylning, der blev fulgt på ved at tage aktivt kul, og et afføringsmiddel, osmotisk. Det skal opretholde den balance af vand og elektrolytter.

Betingelser for opbevaring

I originalemballagen ved en temperatur ikke over 25 °C.

Smitsomme sygdomme sæsonåben fælles

I forventning om starten af epidemien sæson, Institut for Rospotrebnadzor i Samara Regionen, informerer befolkningen om sygdommen, naturlige samlingspunkt, der er relevante for vores region.

Viral encephalitis, der overføres af skovflåten (EHE)

Flåter af slægten Ixodes og Dermacentor, bærer af viral encephalitis og borreliose, der overføres af flåter (Lyme disease) er de mest farlige. Hertil kommer, at flåter er bærere af sygdomme hos mennesker, såsom ehrlichiosis, anaplasmosis, tularæmi, tyfus, plettyfus og recidiverende. Dyr kan også udvikle borreliose, babesiosis, ehrlichiosis og anaplasmosis.

Viral encephalitis, der overføres af skovflåten (EHE, for forkortelsen på engelsk) er en virussygdom, der akut infektiøs, at de fleste ofte påvirker det centrale nervesystem.

Ehrlichiosis, menneskelige monocytic (MESH) er en infektion, der påvirker huden, leveren, det centrale nervesystem og knoglemarv. De fleste af de gange, sygdommen er diagnosticeret i børn og patienter, der er ældre end 40 år. Typiske symptomer på sygdommen: feber, feber, kulderystelser, hovedpine, svaghed, tab af appetit. Nogle patienter udvikler udslæt, mavesmerter, opkastning og diarré.

Menneskelige granulocytic anaplasmosis (HAC) er en akut infektionssygdom forårsaget af bakterien anaplasm. Det er karakteriseret ved høj feber og almen symptomer på forgiftning.

Borreliose, der overføres af flåter (Lyme disease) er en smitsom sygdom, der kan forårsage lidelser i nervesystemet, bevægeapparatet og hjerte. Også ofte kendetegnet ved læsioner på huden.

Beskytter mod flåter, når du besøger skove er nødvendigt.

  1. bære en jakke med hætte eller et mål dit hår under et tørklæde eller kasket;
  2. hals skjorte skal være stram;
  3. bære lyse tøj;
  4. den manchetter i ærmerne skal være stramt at den jakke;
  5. toppen af tøj til at fylde bukser;
  6. Bukser til at fylde i støvler, sokker eller strømper med en elastik for en lun pasform.

Effektiviteten af den beskyttelse, der er ganget, når du behandler det tøj med kemikalier i form af særlige: acaricid (drab kryds), myggespray (flåter er skræmmende) eller afvisende, acaricid (jagter og dræber på samme tid).

Den rette brug af agenter, afskrækningsmidler, acaricider eller acaricider særlige giver en grad af beskyttelse op til 100%.

I tilfælde af sugning af flåter, bør du straks kontakte hospitalet for at fjerne fluebenet og løse problemet, til at bestemme indikationer for udnævnelsen af profylakse særlige nødsituationer.

Self-undersøgelse og påvisning af påvisning af flåter bør gøres hver 15 til 20 minutter. Den mest pålidelige måde at forhindre viral encephalitis tick-borne er vaccination. Vaccination mod viral encephalitis, der overføres af flåter, er udført af grupper af risiko for professionelle, der arbejder under epidemien sæson af transmission af tick-borne encephalitis i foci naturlige og består af 2 intramuskulære injektioner, med kogeinterval mest optimale blandt dem 5-7 måneder, Før de går til centrum af EF, det revaccination foretages én gang årligt efter fuld vaccination, revaccination fjernbetjening senere skal foretages én gang for hver tre år.

Hemorrhagic fever with renal syndrome

Smittekilden er forskellige former af vilde gnavere. De fleste af de gange, infektion af HFRS er forårsaget af luft og støv: patogen, sammen med spray, som indeholder produkter af små dyr, skal du indtaste den menneskelige lunger gennem de øvre luftveje, og derefter ind i blodet. Det er muligt forurening ved at indtage fødevarer, der er forurenet med sekreter af gnavere, samt ved hjælp af husstanden kontakt.

For at undgå forurening, er det nødvendigt at huske om personlig hygiejne, opbevaring af fødevarer i tætsluttende beholdere, som ikke er tilgængelige for gnavere og ved rengøring i det område af haven, kan det anbefales at bruge en bandage af bomulds-gaze, rengør det kun med en våd metode, uden først at feje støv. skrald og mus ekskrementer, og vask dem med rigeligt vand. Efter rengøring, vask dine hænder grundigt og desinficeres med et desinfektionsmiddel eller baby vådservietter.

Den tid fra det øjeblik, infektion, indtil sygdommens kliniske symptomer er normalt 14 til 21 dage, men kan forlænges til 35 dage.

Sygdommen begynder akut, med kuldegysninger, en stigning i kropstemperaturen, indtræden af alvorlige hovedpine, muskel-og ledsmerter, tab af appetit, generel svaghed, og så er smerte i den nederste del af ryggen og maven. Derefter kommer den periode, hæmoragisk manifestationer. Da virus inficerer de blodkar, bliver skrøbelige og modtagelige for farvestoffer, med det resultat, at de synes blødninger i patienter og, i alvorlige tilfælde, blødning. Udvikler akut nyresvigt, som er manifesteret ved et fald i mængden af urin, som udskilles, indtil en fuldstændig standsning af vandladning. Varigheden af anden periode, afhænger af sværhedsgraden af sygdommen. Resultatet af sygdommen afhænger af rettidig behandling.

Når vises disse symptomer, skal du straks kontakte en læge! I tilfælde af forsinkelse i behandling for lægehjælp, kan de udvikle svær form af sygdommen, som udgør en alvorlig fare for, at livet for en person.

Tularæmi

Tularæmi er en smitsom sygdom, naturlige fokale skader i de lymfeknuder, hud, nogle gange øjne, svælg og lunger, ledsaget af svær forgiftning.

Det agens af tularæmi er en bakterie. Det er ret stabil i det eksterne miljø, men dør efter en koge i 1-2 minutter. Den vigtigste smittekilde er gnavere (muskrats, rotter, mus, góforos, harer). Meget ofte, at de jægere, landmænd, samlere af pels, slagtere er smittet, når de kommer i kontakt med smittede dyr, mens der skæres kanaler.

Kilder til infektion

Vektorer af tularæmi er insekter der suger blod, det patogen, der også kan trænge gennem intakt hud eller gennem lungerne, når du indånde støv, massiv smitte via fødevarer, der er dårligt forberedte, og det forurenede vand er muligt, så at den tularæmi er betragtes som en mulig biologisk våben. En syg person er ikke farlige for andre, selv om de modtagelighed for enkeltpersoner at denne infektion er meget høj.

Den kliniske form af sygdommen afhænger på den måde af penetration. Inkubationstiden er 1 til 30 dage (normalt 3 til 7 dage).

Typisk, at sygdommen begynder akut med hovedpine, kvalme, opkastning, kroppens temperatur stiger hurtigt til 39-40 ° C, vises kuldegysninger. Huden i ansigtet og hals får røde, hæld i blodårerne i bindehinden. Der er en udslæt, der er galt på den ottende eller tolvte dag i den sygdom, pigmentering af huden kan være tilbage efter dette.

Kommentar