Accutane 40, 30, 20, 10, 5 mg
Accutane
kr3.58For pille

Aktiv ingrediens: Isotretinoin

Accutane er en kraftfuld medicin, der bruges i behandlingen af acne. Fire til fem måneder af en behandling, der normalt fører til fjernelse af acne. Det er en stærk medicin til alle typer af skud. Accutane er behov for moderat til svær. Bør anvendes til svær acne og ar. Det er ikke vant til at piller og antibiotika cremer. Det er mere sikkert, end brugen af antibiotika på lang sigt. Der er antibakterielle stoffer, der kun kan anvendes, hvis de bruges dagligt. Det har vist sig, at det ikke er et problem.

Præparater af azelainsyre

Azelainsyre er et af de produkter til bekæmpelse af acne mere populære. Dens handling er rettet mod at reducere produktionen af fedtsyrer, som er en af årsagerne til acne. Hertil kommer, azelainsyre reducerer antallet af komedoner, og også har en effekt, anti-akne og despigmentante. De vigtigste lægemidler af azelainsyre er:

Stof Beskrivelse
Syre azelainsyre Den klassiske anti-acne stof og effekter kerolíticos, antimikrobiel og anti-inflammatorisk. Virkningen af lægemidlet er baseret på at reducere væksten og delingen af DNA i keratinocytter.
Azogel Det lægemiddel til behandling af former papulopustulyarnyh af acne mild og moderat sværhedsgrad. Virkningen af lægemidlet på grund af den direkte indvirkning på follikulær hyperkeratose og antimikrobiel handling.
AcneStop Virkningen af AcneStop er baseret på et fald i tætheden af kolonisering af anaerobe bakterier, gram-positive, der forårsager acne. Hertil kommer, at brugen af stoffet reducerer niveauet af frie fedtsyrer i lipider i epidermis.
Azeleks Effekten af Azelex i behandlingen af acne, er på grund af et fald i produktionen af fedtsyrer, samt de effekter, anti-akne og depigmentering.
Skinoren Ligesom andre stoffer fra gruppen af azelainsyre, den Skinoren creme har en god antimikrobiel effekt og påvirker processen af follikulær hyperkeratose. Den randomiserede kliniske undersøgelser har vist sin effektivitet i bekæmpelsen af papler og pustler for at udvikle mild til moderat.

Behandling af acne gennem

Når acne går til den midterste fase af alvor, den kombination af medicin, der anvendes til behandling af ændringer i de følgende måde:

 1. retinoider til ekstern brug,
 2. Antibiotika til intern brug.

Vi anser den første gruppe i det foregående afsnit. Med hensyn til de antibiotika, der anvendes internt i behandlingen af acne, er der tre grupper af antibakterielle stoffer, der anvendes:

 • tetracykliner,
 • makrolider
 • lincosamide.

Tetracyclin-antibiotika, der er kendetegnet ved en god opløselighed i fedtstoffer, så hun hurtigt kan gå i talgkirtlerne. Med acne, tetracykliner er foreskrevet i laveste dosis, med en periode med administration, ganske lang: op til to måneder. Dens virkning er, der tager sigte på at blokere produktionen af bakterielle enzymer. På samme tid, ikke har en signifikant effekt på antallet af patogene mikroorganismer.

Makrolider i behandlingen af acne, er repræsenteret ved de to stoffer: erythromycin og Vilprafen. Den første af dem er kun antibakteriel medicin, der bruges til at bekæmpe acne, som kan anvendes under graviditet. Makrolider er praktisk at stoffet ikke er giftigt, og der er derfor anses for at være den antibiotika, der er mere sikker.

Antibiotika linkosamida er baseret på lincomycin, et naturligt antibiotikum. Mekanisme for sin indsats er baseret på undertrykkelse af protein syntese i bakterieceller. Den lincosamides har en god absorption, vise modstand mod saltsyre i mavesyren, men de er meget allergifremkaldende.

De vigtigste indikationer for at ordinere antibiotika til intern administration er:

 1. forekomsten af cystisk acne og type sg -;
 2. vækst i området af læsion af acne;
 3. Mangel af den virkning, der forventes ved brug af lægemidler, til udvortes brug.

Behandling af svær acne

I en akut fase, er antallet af acne i kroppen overstiger 40 enheder, mens intervallet for dens udbredelse, der påvirker næsten hele huden. Komedoner er næsten helt erstattet af acne-type inflammation, som kan bløde, og den ophobning purulent til at eksplodere med den mindst fysisk indvirkning på dem. Denne fase af acne, betragtes som en alvorlig tilstand, der kræver behandling med kvalificeret. Uden den rette pleje, kan de udvikle alvorlige komplikationer.

De behandling af svær acne indebærer brug af retinoider og antibiotika til intern brug. Den første gruppe af retsmidler mod acne på apoteket er repræsenteret ved følgende navne:

 • Aknekutan
 • Slet
 • Roaccutan

Effekten af retinoider til intern brug svarer til den samme gruppe af lægemidler til udvortes brug, men dens effektivitet er noget større. De høje omkostninger af disse stoffer er på grund af det faktum, at nogen af dem er et effektivt middel mod acne i ansigtet, selv i de mest alvorlige manifestationer, og en pris, der er så høj, og i de fleste tilfælde er det helt berettiget.

Acne behandling uden medicin

De fleste af dermatologer og behandlere er enige i deres opfattelse, at anvendelse af medicin, er blot en del af en effektiv behandling mod acne. En lige så vigtig rolle i denne proces spiller den stil af liv ordentlig, samt en hud hygiejne regelmæssig og af høj kvalitet.

Lægerne siger næsten enstemmigt, at der for at mindske risikoen for udvikling af akne, fordi, i virkeligheden, en række andre sygdomme, vil det være nyttigt at opgive følgende produkter:

 1. fedtholdige kød og røgede produkter,
 2. mayonnaise og ketchup,
 3. kaffe og sort te
 4. kulsyreholdige drikkevarer
 5. osten ostemassen og ost produkter sommerhus.

Alle af dem stress organer ekskretionsorganerne system: leveren, nyrerne, binyrerne, og udskillelse processer, der er overført til den hud, der reagerer på udviklingen af acne.

For at undgå dette, frem for produkter, der kan erstattes med hvidt kød, tørrede fødevarer, grøntsager, grøn te, friskpresset juice og yoghurt, som stort set ikke påvirke den tiltrækningskraft og kvalitet af kosten. Hvis du kender denne slags mad, din krop vil reagere hurtigt med en smuk hud, manglende acne, og en forbedring i den generelle tilstand af kroppen, som uden tvivl vil påvirke livskvaliteten.

I form af regler om pleje af huden, for det meste, enkel og forståelig. I det første sted, du skal altid huske, at forsøg på at presse en bums på din egen ofte forvandler sig til en infektion under huden, hvilket resulterer i strømmen af acne på en scene af mere komplekse utætheder. Selv med minimal læsioner af acne, bør du kontakte en specialist, der vil afhjælpe dette problem.

Det næste vigtige skridt i hudpleje er en ordentlig hygiejne. Bør vaskes med vand ved stuetemperatur, hvis det er nødvendigt med midler lys til pleje af problemhud. Må ikke gnide huden med en klud. Mindre bevægelser af hånd vil være tilstrækkeligt. Hertil kommer, at ikke tør med et håndklæde efter vask. Det ideelle er at lade huden lufttørre.

Kosmetik anvendes, bør ikke være klæbende, der er at sige, ikke tilstoppe porerne i huden. At rense problem hud, er det nyttigt at bruge cleaning wipes uden aggressive komponenter. Hertil kommer, at det er nødvendigt for at beskytte huden fra langvarig udsættelse for barske miljømæssige faktorer: sol, frost, vinden.

Alt sammen med disse aktiviteter vil minimere risikoen for at udvikle acne, eller, hvis ikke, overvinde dette problem, med mindre vanskeligheder.

Sygdomme i ansigtet: en fjende kvindelige nummer et

Sygdomme i huden i ansigtet opstå omkring hver tredje person, og vil medføre mange gener og ubehag, for det meste psykiske. Efter alt, sygdomme i hud ikke ser meget æstetisk. Og hvis sygdomme i hud af de unge i unge er berettiget, i det mindste på en eller anden måde, af alder og hormonale ændringer, voldelige, i en voksen, der ikke forekommer naturligt. Derfor er spørgsmålet for dem er yderst relevant for mange kvinder, selv i voksenalderen.

Køb generisk Accutane

De mest almindelige sygdomme i huden

Huden i ansigtet er vores præsentation kort. Det er den betingelse, som bestemmer, at en stor grad indtryk af, at vores udseende forårsage på mennesker. Desværre, der er et stort antal af dermatologiske sygdomme, der er en komplet liste, som kun er kendt af læger, og væk fra det hele. Men mange af dem er der sjældent findes i den fælles person. Derfor er det også kun sygdomme i huden i ansigtet mest typiske og almindelige vil være af interesse for dig. Hvad der gælder for dem?

 1. Acne (i fælles - acne)
  Generelt, dette er en betændelse i sebaceous kirtler, som kan opstå på grund af en lang række årsager. De største bidrag til udviklingen af denne ubehagelige sygdom er seborrhea, en ændring i den kemiske sammensætning af fedt, der udskilles af huden i ansigtet. Opstår på grund af flere storme, hormonelle, at der kan være en normal fase af modning eller en overtrædelse af kroppen. Åh, at acne! Hvor mange datoer ødelagt på din konto, og elsker, at ikke reagere! Desværre, dette er den sygdom, der af ansigtets hud mest almindelige. Heldigvis, i mange mennesker til at gå alene til en vis alder.
 2. Rosacea, eller rosacea
  Forskere taler om, at forskellige årsager, der kan medføre, at den manifestation eller forværring af denne hudsygdom af ansigtet: et kryds mikroskopiske, gastritis, endokrine sygdomme og immunforsvar, nogle medikamenter. De karakteristiske tegn er vedvarende rødme af huden i ansigtet (som regel i midten), udslæt og fortykkelse, udvidelse af blodkarrene og endda skader på øjnene. Nogle kan forveksle dem med de fælles acne, men det er ikke sandt: rosacea har en rig rosa tone.
 3. Anden sygdom i vores breve dermatologisk er couperosis
  Så lægerne kaldet spider vener, der vises på forsiden. Dette er på grund af den svækkelse af vægge af kapillærer i huden, som får blodkarrene til at estancen og vægge, der mister deres elasticitet. I tilfælde af denne sygdom, er det nødvendigt at være særlig opmærksom på de stoffer, der påvirker: vitaminer og mineraler, og også forsøge at fjerne alkohol og cigaretter, varme bade og saunaer.
 4. Tags er en anden type af hudsygdom facial
  Årsagen til deres opståen er en virus, der er til stede i kroppen af de firs procent af befolkningen. Det er aktiveret med større hyppighed i tilfælde af reduceret immunitet eller traumatisation af et bestemt område af huden. Tilstedeværelsen af papillomas giver brugeren en masse ulemper: det kan rage over huden og er meget lidt æstetisk touch meget nemt med tøj eller andre ting, der forårsager ubehag. Som en generel regel, at behandlingen sker i to retninger: afskaffelse af den indre årsag til forværring af sygdom og fjernelse af papillomas med en laser, flydende kvælstof, klipning eller en elektrisk strøm.

Nogle mennesker henviser fejlagtigt til at allergier, sygdomme i huden. Men det er ikke helt korrekt, fordi allergi er ikke mere end en høj-følsomhed af immunsystemet, at ethvert stof (allergen), som forårsager en bestemt reaktion. Hud symptomer på fødevareallergi omfatter udslæt, rødme, hævelse og acne. Recept for ledelse er meget simpelt: undgå, at virkningen af et allergen, men i de tilfælde, hvor dette ikke er muligt (for eksempel, blomstring i foråret), det er nødvendigt for behandling til at være kompetente, valgt af lægen specielt til dig.

Årsager til hud-problemer

Mange mennesker forsøger at løse problemet med hjælp af kosmetiske præparater, særlige, nogle gange er meget dyrt, og kjolen med hjælp af forskellige kosmetiske produkter til dekorative formål: foundations, pulvere, og flere korrekturlæsere. Men i virkeligheden er det usandsynligt, at sådanne tiltag vil bidrage til at løse det nuværende problem: den menneskelige hud er en direkte indikator for dit helbred. Og for at afhjælpe situationen, det er nødvendigt for at finde og fjerne årsagen til den dårlige tilstand i huden. Af samme grund kan forårsage forskellige sygdomme, og én sygdom, kan have mange forskellige årsager. Derfor kan vi tilbyde dig din generelle liste.

Upassende pleje af huden

Mange mennesker, der står over for en hud problem, mener, at alle de problemer, der er forbundet med uhensigtsmæssig pasning eller upassende for hende. Men, det er sandt, ikke i alle tilfælde, men i cirka ti procent. Selvfølgelig, den rette pleje af huden er meget, meget vigtigt. Prøv at vælge lige præcis dem, kosmetik, der er egnet til din hudtype. Som regel inden for et par dage efter starten på anvendelsen af kosmetiske produkt, vil du vide med sikkerhed, om de er rigtige for dig eller ej.

Problemer med den funktion af mave-tarmkanalen

Den dermatologer argumentere for, at den tilstand af huden er en slags indikator for tilstanden af de forskellige organ-systemer. I første omgang, forskellige sygdomme i mave-tarmkanalen, som påvirker tilstand af huden: gastritis, pancreatitis, cholecystitis og disbacteriosis.

Hertil kommer, at den kost og styret af tilstrækkelig indtag er meget vigtigt. I tilfælde af at du finde enhver overtrædelse i arbejdet i fordøjelseskanalen, kan du prøve helt at fjerne fra kosten retter fede, salte og røgede produkter, samt slik, især chokolade. Den mest gavnlige måde for den tilstand af huden, påvirker den kost, mælk og grøntsager.

Angreb af parasitter

Der er en masse forskellige typer af parasitter. Og, frem for alt, deres tilstedeværelse i den menneskelige krop også får dig til at føle præcis på huden: det får et skær af snavset grå, bliver mere sprødt, porerne er udvidet, og der kan forekomme udslæt og pustler af sort acne.

Forstyrrelser af hormonsystemet

Enhver ændring i fondens normale hormonale i kroppen fører umiddelbart til en forringelse af huden. Et meget tydeligt eksempel på denne afhængighed er ændringer i huden i løbet af menstruationscyklus.

Forstyrrelser i centralnervesystemet

Forstyrrelser af den normale funktion af det centrale nervesystem kan også forårsage hud-problemer. Vegetativ dystoni-kar -, kronisk træthed syndrom, stressende vilkår fortsætter, alt dette kan forårsage akne (generisk accutane), psoriasis, eksem og dermatitis.

Søvnforstyrrelser

Som du ved, den sunde søvn i det krævede beløb, der er nøglen til skønheden i huden. Det er ikke for ingenting, at de læger, der siger, at hver time tabt søvn fører til at en person en dag af de unge.

Miljømæssige situation ugunstig

En anden almindelig årsag til forværringen af huden er de økologiske forhold er ugunstige. Som en generel regel, at jo mere en person, der bor i en større by, jo højere er din risiko for problemer af huden.

Kommentar